Jeśli chodzi o bydgoskie zloty to różnie to bywa - najczęściej jest nas od 3 do 7 osób. Podczas tych spotkań spacerujemy wspólnie do mieście i odwiedzamy różnego rodzaju lokale (jak puby, kawiarnie/herbaciarnie, centra handlowe, kino, etc.).
_________________ "Bo ona ona różne ma imiona
Jedni wołają ją miłość, inni zgaga pieprzo**
Bo ona ona imiona różne ma
Jedni wołają ją szczęście, niepojęte
Inni samica psa"
Do Torunia są chętni, ale z innego forum nt. niesmialosci. Jeśli taka miedzyforumowa reakcja kogoś nie razi, to może wyrazić swą chęć uczestnictwa w takim spotkaniu.
Wstępnie się na to piszę, (o ile dobrze zlokalizowałem tamto forum) mowa tu o na razie o 17-18 marca? Mi pasuje, czas mam nawet i od czwartku wieczorem.
W przyszłym tygodniu organizujemy spoktanie dla osób nieśmiałych i fobików w bydgoskim Myślęcinku. A konkretnie, w sobotę 28 kwietnia. Godzina jest jeszcze do ustalenia.
Czy byłby ktoś chętny z tego forum do nas dołączyć (na ten moment zgłosiło 5 chętnych - 2 z tego forum i 3 z forum nt. niesmialosci)?
dexter21
Najbliższe spotkanie forumowe odbędzie się 28.04.2012. Zbiórka przy stacji Bydgoszcz Leśna na os. Leśnym o godz. 14:30. Stamtąd międzyforumowe zgromadzenie nieśmialców i fobików pokieruje się w stronę Myślęcinka.
Osoby, które dotąd zgłosiły chęć uczestnictwa:
- leszk0, Toruń (fn.net)
- Marietta/Wampirzyca, Bydgoszcz (fn.net)
- voyager, Bydgoszcz (fn.net)
- x-3, Bydgoszcz (fs.info, czyli z tego forum)
- truthseeker, Bydgoszcz (fs.info)
- Joasia, Bydgoszcz
- Magda, Bydgoszcz (ps.fora.pl)
- optimist, Bydgoszcz (fn.net)
Spotkanie ma charakter otwarty, więc wszelkie nowe osoby, którym pasowałoby w ten dzień dołączyć do ww. osób są mile widziane
Ostatnio zmieniony przez truthseeker Nie 22 Kwi, 2012 17:46, w całości zmieniany 1 raz
jak ktoś się zastanawia czy przyjść, czy nie, ma jakieś obawy.. niech napisze na gg, czy tam pw, pogadamy i będzie raźniej w ten sposób
zawsze to okazja by się przełamać i poznać nowych ludzi, spójrzcie tylko na te cudną fotkę wyżej jak zachęca do przyjścia
Ażeby było nas łatwiej rozpoznać, ktoś z nas będzie trzymać białą kartkę A4 w ręku. Jeśli komuś nie pasuje 14:30, ale chciałby do nas później dołączyć, to mogę na PW podać swój nr tel., dzięki czemu będzie można w dowolnej chwili dopytać się o aktualną lokalizację naszej grupy.