jutro o 17:30 jest spotkanie fobików krakowskich (ufff jak to cięzko brzmi )
- przy Bramie Floriańskiej.
Pomysł wyszedł z innego forum o fs, bo tam też jest kilka osób z Krakowa. Piszę tutaj, jakby ktoś chciał przyjść. Prawie się w ogóle nie znamy (ja byłem pierwszy raz tydzień temu na podobnym spotkaniu na pogadance ) - także nie jest to jakaś stała grupka, czy coś - kto chce to przychodzi (myślę, że co jakiś czas będziemy się spotykać)
Także jak jest ktoś chętny, to zapraszam (zwykle to z 3, 4 osoby są na takich spotkaniach, bo się nie można zgrać, albo nikt nie chce przyjść ehh... )
(aaa - i jeśli ktoś się zdecyduje, to dajcie znać w tym wątku, bo póżniej nie wiadomo, czy ktoś się spóżni i czy czekać, czy nie )
_________________ .
jest
.
Ostatnio zmieniony przez ion Wto 04 Maj, 2010 18:52, w całości zmieniany 1 raz