Dajcie spokój. To forum jest bardzo słabo reprezentowane na tych spotkaniach. W zależności od tego, jak liczyć (ja pierwszy raz tam się pojawiłem jeszcze z innego forum parę lat temu), będzie to od jednej do dwóch osób. Czas to zmienić! Nie wiem, kiedy będzie najbliższa okazja (być może to kwestia tygodni), ale szykujcie się psychicznie.
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 17:03
Kolejne spotkanie w piątek (24.02) o 17:00 w Zaraz Wracam na Kazimierzu (ul. Bożego Ciała 11).
Z A P R A S Z A M Y
PS. Umawiamy się już w środku, coby na nas nie padało i nam nie wiało.
Jeśli ktoś chciałby przyjść i nas poznać a boi się, mogę podać na PW swój numer telefonu i pomóc przełamać "pierwsze lody"
Wysłany: Czw 08 Mar, 2012 13:08
Kolejne spotkanie odbędzie się w piątek (09.03) o 18:00 w klubie "Na Kotłowem" (Westerplatte 18, 1 piętro).
Spotykamy się od razu w lokalu, przybywajcie
Jeśli będą chętni, to można zagrać w bilard.
28 kwietnia o godzinie 17 planowane jest kolejne spotkanie forumowe.
Czekamy kwadrans pod Smokiem Wawelskim.
Ale jeśli ktoś obieca, że przyjdzie, to może dłużej.
xavras
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2012 02:01
Obiecuję, że przyjdę ale raczej się nie spóźnię
niebieska123
Wysłany: Czw 03 Maj, 2012 09:36
Nadarzyła sie okazja żebym pojawiła sie w Krakowie .Po porostu mam tam sprawę do załatwienia.W dowolnych termiach niestety nie mam możliwości przyjeżdżać jest to związane z tym ze nie pracuje i do Krakowa mam kawałek może nie tak odległy ae jednak.W każdym razie 25 maja będę w Krakowie i jeżeli byłoby akurat w tedy organizowane spotkanie to myślę ze sie odważę bo pewnie kolejna taka okazja sie tak szybko nie pojawi.Tylko niestety w gre wchodziłyby godziny wcześniejsze np 16 /17 gdyż nie chce wracać bardzo późno.Pozdrawiam.Nawet jeśli do spotkania nie dojdzie to dla mnie juz samo to że tu piszę wiele znaczy Smile