Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kraków
Autor Wiadomość
dzieciak 

Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 11:23   

Bo zostawiasz sobie furtkę ;)

Dajcie spokój. To forum jest bardzo słabo reprezentowane na tych spotkaniach. W zależności od tego, jak liczyć (ja pierwszy raz tam się pojawiłem jeszcze z innego forum parę lat temu), będzie to od jednej do dwóch osób. Czas to zmienić! Nie wiem, kiedy będzie najbliższa okazja (być może to kwestia tygodni), ale szykujcie się psychicznie.

trololo89 

Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 18:26   

Cytat:
Bo zostawiasz sobie furtkę ;)

No wiesz, to jest ponad 500 kilometrów :mrgreen:

dzieciak napisał/a:
Dajcie spokój. To forum jest bardzo słabo reprezentowane na tych spotkaniach.

Z tego co mi wiadomo, na śląskich spotkaniach jest niemało osób, podejrzewam, że Warszawa i Wrocław też się nie opier*ala.

dzieciak 

Wysłany: Nie 05 Lut, 2012 03:36   

Miałem na myśli krakowskie spotkania. O innych regionach wiem, ale tutaj mamy sporo do nadrobienia ;)

agarfieldka 
super KOT !!

Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 17:03   

Kolejne spotkanie w piątek (24.02) o 17:00 w Zaraz Wracam na Kazimierzu (ul. Bożego Ciała 11).

Z A P R A S Z A M Y :mrgreen:

PS. Umawiamy się już w środku, coby na nas nie padało i nam nie wiało.
Jeśli ktoś chciałby przyjść i nas poznać a boi się, mogę podać na PW swój numer telefonu i pomóc przełamać "pierwsze lody" :->

"Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Introwertyka, to znaczy, że go nie zapytałeś."
Ostatnio zmieniony przez agarfieldka Czw 23 Lut, 2012 12:15, w całości zmieniany 2 razy  

agarfieldka 
super KOT !!

Wysłany: Czw 08 Mar, 2012 13:08   

Kolejne spotkanie odbędzie się w piątek (09.03) o 18:00 w klubie "Na Kotłowem" (Westerplatte 18, 1 piętro).
Spotykamy się od razu w lokalu, przybywajcie :mrgreen:
Jeśli będą chętni, to można zagrać w bilard.

"Jeśli nie dowiedziałeś się czegoś od Introwertyka, to znaczy, że go nie zapytałeś."

DaQo240190 

Wysłany: Pon 26 Mar, 2012 23:17   

Osóbki z Krakowa ? :D fajnie ja z Myślenic jestem :) do Krakowa mam zaledwie 30 km samochodem w 20 minut :D

roslina 

Wysłany: Czw 12 Kwi, 2012 19:48   

Krakowianie na tym forum są zwykle mało towarzyscy, ale może ktoś się skusi na jutrzejsze spotkanie o 19 pod fontanna na Placu Mariackim?

xavras 

Wysłany: Czw 12 Kwi, 2012 23:41   

Chętnie. Dla mnie byłaby to szansa na otwarcie się. Ale niestety termin troszkę niepasujący :-/

jesuis 

Wysłany: Pią 13 Kwi, 2012 19:07   

roslina napisał/a:
Krakowianie na tym forum są zwykle mało towarzyscy, ale może ktoś się skusi na jutrzejsze spotkanie o 19 pod fontanna na Placu Mariackim?

Od pewnego czasu Kraków kojarzy mi się głównie z nożownikami, a od zawsze z nepotyzmem. To takie dwie tradycje pielęgnowane od wieków w tym mieście.

A jacy to źli ludzie mieszczanie krakowianie,

Żeby pana swego, wielkiego chorągiewnego,

Zabiliście, chłopi, Andrzeja Tęczyńskiego!

Boże się go pożałuj, człowieka dobrego,

Iże tako marnie szczedł od nierownia swojego!

roslina 

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2012 23:09   

28 kwietnia o godzinie 17 planowane jest kolejne spotkanie forumowe.

Czekamy kwadrans pod Smokiem Wawelskim.
Ale jeśli ktoś obieca, że przyjdzie, to może dłużej.

xavras 

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2012 02:01   

Obiecuję, że przyjdę :D ale raczej się nie spóźnię :-P

niebieska123 

Wysłany: Czw 03 Maj, 2012 09:36   

Nadarzyła sie okazja żebym pojawiła sie w Krakowie .Po porostu mam tam sprawę do załatwienia.W dowolnych termiach niestety nie mam możliwości przyjeżdżać jest to związane z tym ze nie pracuje i do Krakowa mam kawałek może nie tak odległy ae jednak.W każdym razie 25 maja będę w Krakowie i jeżeli byłoby akurat w tedy organizowane spotkanie to myślę ze sie odważę bo pewnie kolejna taka okazja sie tak szybko nie pojawi.Tylko niestety w gre wchodziłyby godziny wcześniejsze np 16 /17 gdyż nie chce wracać bardzo późno.Pozdrawiam.Nawet jeśli do spotkania nie dojdzie to dla mnie juz samo to że tu piszę wiele znaczy Smile

Odpowiedz do tematu