Głosowałem na Ruch Palikota. Zarówno PIS i PO to dla mnie czyste zło - więc wisiało mi właściwie którzy wygrają. Liczę że teraz kler nie będzie miał takich wpływów dzięki Palikotowi
Ja też, chociaż te zagrywki jak 1% na kulturę i refundowane in vitro niezbyt do mnie przemawiają. Fajniej by było, gdyby był bardziej liberalny gospodarczo. No ale demokracja pośrednia wymusza transakcje wiązane.
Ja też, chociaż te zagrywki jak 1% na kulturę i refundowane in vitro niezbyt do mnie przemawiają.
Tak - i jeszcze ta cholerna Marihuana - jakby nam brakowalo pijanych kierowcow i innych oszolomow.
Z rzadow PO nie jestem zadowolony, ale PIS rowniez mnie do siebie nie przekonuje - na czele partii stoi czlowiek bardzo agresywny w slowach(ktore i tak wiekszosc w sobie tlumi, i nie trzeba byc po studiach psychologii zeby to zauwazyc), i zakompleksiony - powie ci sugestywnie ze masz nienawidzic Niemcow, Rosjan, i moze jeszcze najlepiej zydow. A historia pokazala ze tacy ludzie sa w stanie zrobic wszystko
Ostatnio zmieniony przez cooler Nie 09 Paź, 2011 21:51, w całości zmieniany 1 raz
SLD, zawsze w testach preferencji politycznych wychodzi mi że do nich mi najbliżej... ale wybór kandydata tym razem był podyktowany względami osobistymi
_________________ W taki dzień jak ten Marco Polo wyruszył do Chin.
A ty jakie masz plany na dzisiaj?
Mając do wyboru dwa mniejsze zła, wybrałem to z większym poparciem - Palikota. Moja matka to samo. Naradzaliśmy się w drodze do lokalu wyborczego POPiS to dno totalne, nie wiem, jak można wspierać te dwie rozwalające Polskę partie?
EDIT: Co do legalizacji marihuany - niech przeciwnicy wskażą mi choć jeden przypadek kierowcy złapanego przez policję na jeździe po paleniu, lub zamilkną i nie wypisują bzdur. Po paleniu nikt nie wsiada za kółko, bo nikt nie ma na to siły
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
EDIT: Co do legalizacji marihuany - niech przeciwnicy wskażą mi choć jeden przypadek kierowcy złapanego przez policję na jeździe po paleniu, lub zamilkną i nie wypisują bzdur. Po paleniu nikt nie wsiada za kółko, bo nikt nie ma na to siły
Jeśli to do mnie, to nie jestem przeciwnikiem legalizacji. Takich przypadków jest może rzeczywiście niewiele bo przeważnie nie badają ludzi na obecność narkotyków tylko karzą dmuchać w balonik.
pan bulimia [Usunięty]
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011 22:14
Nie ma to jak popierać komunistów i karierowiczów, Nich żyje Ruch Palikota!
Palikot i komuniści? W jego partii przynajmniej nie ma mord widzianych w sejmie od 20 lat, tam poszło wielu ludzi, którzy nigdy nie mieli do czynienia z polityką.
PS. W PiS też są byli członkowie PZPR
PS 2. O ile nie robiłeś sobie jaj z tymi komuchami
To Polacy wiozą amfę
Tak - i jeszcze ta cholerna Marihuana - jakby nam brakowalo pijanych kierowcow i innych oszolomow.
Ja tam jestem za legalizacją. Jeżeli nie należy legalizować marihuany, to tym bardziej nie należy pozostawiać legalnym alkoholu
No więc po co nam kolejna "rezająca banie" używka? Nie jestem przekonany - fakt, że maryśka nie jest specjalnie szkodliwa, ale też bądźmy szczerzy - nawet ciekawi gimnazjaliści będą w stanie jakoś dobrać się swoimi rączkami do tego całego szitu. Trochę się boję po prostu.
nowy napisał/a:
KNP. Ale sondaże pokazują, że czekają nas kolejne 4 lata ruchania przez Rosję
Dokladnie - tak jak Kaczynski i spola sa zbyt agresywni i nieco antyeuropejskie, tak PO jest ulegle i daje dupy Ruskim Ten caly raport dotyczacy katostrofy to byla farsa jakas.
No więc po co nam kolejna "rezająca banie" używka? Nie jestem przekonany - fakt, że maryśka nie jest specjalnie szkodliwa, ale też bądźmy szczerzy - nawet ciekawi gimnazjaliści będą w stanie jakoś dobrać się swoimi rączkami do tego całego szitu. Trochę się boję po prostu.
Musisz pamiętać, że nielegalność generuje przestępczość. W tym przypadku nielegalność marihuany jest szkodliwsza niż sama marihuana. Poza tym szkodliwość społeczna palenia jest znikoma w porównaniu do alkoholu.
------------------
pan bulimia napisał/a:
Nie ma to jak popierać komunistów i karierowiczów, Nich żyje Ruch Palikota!
Musisz pamiętać, że nielegalność generuje przestępczość. W tym przypadku nielegalność marihuany jest szkodliwsza niż sama marihuana. Poza tym szkodliwość społeczna palenia jest znikoma w porównaniu do alkoholu.
No fakt, punkt dla ciebie. Glupie ta psychika czlowieka - tylko patrzec jak siebie wyniszczymy wszystkim szkodliwosciami bo nas ciekawosc zzera
Odpowiem cytatem:
Cytat:
Wśród dorosłych Holendrów marihuanę pali co dwudziesty (5,4 proc.), z kolei europejska średnia wynosi 6,4 proc. - wynika z danych opublikowanych przez Europejskie Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii.
Zakazany owoc smakuje najlepiej Gimnazjaliści w Polsce już palą trawę, bo dilerzy nie patrzą na wiek, no i zakazany owoc smakuje najlepiej Głupotą jest pozostawienie tego dochodowego rynku w rękach mafii. Państwo powinno na tym zarabiać, nie mafie
To Polacy wiozą amfę