Nie popełnię nigdy więcej tego błędu i nie będę pisał o moich chorych marzeniach. Napiszę tylko, że często marzę, praktycznie codziennie, lecz nie poświęcam temu zbyt wiele czasu - wystarczy kilkanaście minut Lubię sobie pomarzyć przed snem, leżąc w łóżku. Często trwa to godzinami, przez co nie mogę zasnąć i denerwuję się na siebie samego
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Ostatnio rozmawiałem o tym z moją psycholog;] Sam nie wiem, lubię sobie czasem pomarzyć, ale nie robię tego często. Zaraz zaczyna mnie to denerwować, że to tylko marzenia i idę sobie robić coś do picia:P
PS. Dzisiaj miałem cholernie ciężki dzień i właśnie marzę o odpoczynku;/
_________________ "Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"
Tak właściwie to tylko marzenia odrwyają mnie od realnego i brutalnego świata...tam wszystko jest dozwolone, można być szczęśliwym, robić co się chce, wyobrażać sobie różne piękne rzeczy..;-)
moje marzenia odrealniają rzeczywistość, a ona w końcu mnie dopada ehh.
I skąd my to znamy
Jeśli chodzi o moje marzenia to brakło by miejsca, jakbym zaczął pisać , dlatego napiszę o niektórych tylko.
Największym marzeniem jest: być wreszcie na zewnątrz tym, kim jestem w środku. A te z drugiego planu to: odnieść sukces w życiu, być szczęśliwym, mieć przyjaciół, którzy pogadają o wszystkim i o niczym, czasem ochrzanią lub "kopną w cztery litery" dla opamiętania.
Pamiętam, że gdy byłem dzieckiem, marzyłem, że jestem sławnym piosenkarzem Teraz chyba rozumię skąd potrzeba bycia w centrum uwagi
plamka123
Wiek: 25 Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 2083 Skąd: z piekła rodu :P
ja kiedys zyłem marzeniami, trwało to latami. teraz tez jakies tam mam, ale nie tak jak kiedys ze leze i se mysle o tym i mi dobrze. trzeba działac a nie se wyobrazac