Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Marzenia
Autor Wiadomość
Iris_8 

Wysłany: Czw 10 Wrz, 2009 16:31   

chyba się troche wybije;)

marzenia to syf. bujanie w oblokach grozi bolesnym upadkiem i wierzcie mi, ze nie chodzi o to, ze cos/ktos nas zawiedzie. wystarczy, ze 5 minut pozniej pomyslisz, ze to i tak nigdy sie nie zdarzy... :(

przyzwyczailam sie mowic, ze nie mam marzen. ale w sumie mam jedno: chcialabym zeby bylo normalnie, chcialabym zyc spokojnie i miec inne problemy;] Albo chociaż chcialabym miec wiecej kasy, to by mi zrekompensowalo co nieco xD

Gander 

Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 08:19   

Mam marzenia, tak jak każdy. Marzenia przed snem i senne pominę, nie to forum na takie zwierzenia... :twisted:

O czym marzę?

Marzę o swej doskonałości. Nie nie jestem narcyzem, jednak mam wiele wad i staram się je naprawiać. Dążę do swej doskonałości, do stanu kiedy będę z siebie zadowolony. Prawda jest taka że już jestem, już uzyskałem wiele z tego co pragnąłem, ale wciąż jest wiele do osiągnięcia, więc marzę dalej :)

Marzę o tym by uwolnić się od swych natręctw, by nie przejmować się tym czy aby na pewno wyłączyłem czajnik, czy aby na pewno napisałem bezbłędnie posta. Chcę wierzyć sobie, że wszystko zrobiłem dobrze.

Marzę by umrzeć we śnie, spokojnie i bez strachu.

Marzę by znaleźć sobie inne zajęcie, inne hobby, inną formę spędzania czasu i pracy. I móc wreszcie walić w cholerę komputer...

Marzę o dziewczynie, o tej jedynej, z którą chcę chodzić nocą po plaży, jeść pizzę na kolację przy świecach, której podoba się moja kulawa poezja, której delikatny oddech mnie uspokaja, uśmiech wywołuje szał radości a 5 minut rozłąki - cierpienie. Tej, dla której zmienię się nie do poznania, z którą spędzę resztę życia...

Marzę o spełnieniu mych marzeń :)

puszek4565 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 22:34   

Zdrowie, szmal i dużo rozrywek.Jeśli praca, to tylko taka która będzie mi dawała satysfakcję.

nobunaga 

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 01:36   

Kupić woj.lubelskie i zrobić tam rezerwat przyrody. :->
To by było super.
Ostatnio zmieniony przez nobunaga Sro 06 Kwi, 2011 01:37, w całości zmieniany 1 raz  

drevash 
kto to se jaja robi?

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 07:40   

Mi się od dzieciństwa marzy praca w branży kosmicznej. Nie musi być od razu NASA, wystarczy praca w którejś z firm działających na tym rynku :->
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere
[Cosmic Gate - Mental Atmosphere]

czarownica 
włóczęga

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 10:11   

marzę o tym,żeby wyprowadzić się z domu...

"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer

Obserwator

Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011 06:42   

Seks z 2 panienkami.... Legalna konopia w sklepie... Chatka z drewna w srodoku puszczy , z internetem i prądem :) oddanie komuś szpiku kostnego :)

czarownica 
włóczęga

Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011 09:49   

Obserwator napisał/a:
Chatka z drewna w srodoku puszczy , z internetem i prądem :)

o,coś takiego też by mi się marzyło :-)

"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer

szara 

Ostrzeżeń:
 10/3/4
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011 12:51   

Z najbardziej przyziemnych i realnych:

1. Ukończyć szkołę
2. Zdobyć jakakolwiek pracę, by móc się samodzielnie utrzymać
3. Ciasna ale własna kawalerka.

Odpowiedz do tematu