Właśnie widzę jak bez większego problemu można dostać receptę Żaden lekarz nie przepisze takiego leku, bo za przepisanie tabletek poronnych grozi kryminał, to jest pomoc w aborcji, również nielegalna jak sama aborcja. Dlatego mamy w kraju takie wiadomości, policja z braku innych zajęć łapie "bandytów" handlujących tabletkami, bo kobiety nie mogą ich kupić w legalny sposób, inaczej nie marnowałyby kilku tysięcy złotych, tylko poszły do lekarza po receptę, prawda?
Ale dobra, ja akurat nigdy nie będę potrzebował tabletek "po", współczuję wszystkim kobietom, które muszą się męczyć w tym ciemnogrodzie
Ekhm. Czy seks to grzech? Według mnie nie, nie jestem wierzący i nie istnieje dla mnie coś takiego jak "grzech"
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Tabletki "po" są dostępne na receptę, chodzi oczywiście o tabletki do 72 h. Ale to prawda, wiedza w naszym kraju o antykoncepcji jest bardzo, bardzo słaba. Albo ludzie po prostu nie myślą, przed seksem najpierw myśli się głową, potem miejscami intymnymi. Nie mówiąc już o chorobach wenerycznych i AIDS.
antyk myślę, że przesadziłeś z tymi 12sto latkami, chociaż wiem, że i w tym wieku dzieci, bo inaczej nie mogę ich nazwać (chociaż niektóre wyglądają i na 16) uprawiają seks. Ale to przecież dzieci. Z tego co wiem, to wielu osobom do tego, kto uprawia sex przed 16 rokiem życia. Poza tym, taki młody człowiek nie jest jeszcze ukształtowany emocjonalnie, a bądź co bądź pierwszy sex to duże przeżycie. No cóż, ale żyjemy w takich czasach, że ciągle jesteśmy bombardowani sexem, więc wcale się nie będę dziwić jak niedługo usłyszę przypadek o 10 latkach uprawiających sex.
No i ja znam przypadek pękniętej prezerwatywy. Moja koleżanka ma z tego "przypadku" ślicznego synka Inne przypadki "wpadek" to czysta głupota.
A ja uważam, że te "pęknięte prezerwatywy" to ściema, po prostu takie osoby boją się przyznać do głupoty swojej oraz partnera i wymyślają sobie, że im gumka pękła Ta, wszystkie prezerwatywy pękają akurat na czubku, tak że sperma może spokojnie przez to pęknięcie wystrzelić do pochwy i zapłodnić kobietę Nie wiem, wydaje się to dziwne, ale może inni mają grubsze penisy niż ja, takie rozsadzające lateks...
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
antyk mi też kiedyś pękła prezerwatywa. Czasami człowiek nie zauważy, że pękła i nie zawsze pękają na czubku. Czasem pękają z boku, ale przez taki otwór "zawartość", też może wypłynąć. Moim zadaniem historie o pękniętych gumkach nie są przesadzone. Zresztą pamiętaj, że żadna antykoncepcja nie działa na 100 %
Wedle zasad etyki, moralności, o ile nie krzywdzisz nim nikogo, seks nie jest niczym złym, jednakże, jeśli sprawiasz nim cierpienie komukolwiek / niszczysz cokolwiek, wtedy jest poczynaniem niewłaściwym.
To powinno byc oczywiste dla zdrowo rozumującego człowieka.
Zgadzam się z tym.
Seks jest wielką namiętnością dla której warto żyć i jest zdrowy o czym mówią lekarze
i wszelkie statystyki. Nie wiem jak można żyć bez seksu, to już nie jest życie tylko wegetacja.
_________________ Gustaw Herling-Grudziński — Inny świat
"Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia [...]."
Seks jest wielką namiętnością dla której warto żyć i jest zdrowy o czym mówią lekarze
i wszelkie statystyki. Nie wiem jak można żyć bez seksu, to już nie jest życie tylko wegetacja.
Można ja jestem przykładem.
Niecierpie sexu choc nigdy tego nie robiłem bo juz na samą myśl o obściskiwaniu, całowaniu i tych innych rzeczach ma ochotę zwymiotować nie pociągają mnie fizycznie ani kobiety ani męszczyżni brzydzę się ludzkiego ciała swojego też więc jak miałbym to robić? Gdyby wszyscy byli tacy jak ja ziemia byłaby wymarłą planetą...
A jeśli chodzi o pytanie w tytule to zależy jaką religię wyznajesz... Ja podobno jestem katolikiem więc moja przypadłość jest mi na ręke...
Mysle ze nie jest grzechem, wiele " grzechow" bylo wymyslone przez kosciol by zapanowac nad ludzmi. To wszystko polityka. Niedosc ze zabrali z bibli reinkarnacje to wykorzystywali jak i dalej naiwnosc ludzka. Jak moze sex byc grzechem skoro my jestesmy produkcja tego faktu. To byl by jakis absurd...
sex to dobry sposob na aerobik, na bole glowy, frustracje jak ktos ma, i to jest calkiem naturalne.
_________________ Keep talking bitch! you're making me famous