Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ze?t Online Riddle - the path to insanity
Autor Wiadomość
Mij 

Wysłany: Pon 28 Cze, 2010 12:23   Ze?t Online Riddle - the path to insanity

/Natchnal mnie post z tematu gry komputerowe, ale ze to nie jest do konca gra, postanowilam wrzucic oddzielnie, jesli gdzies cos podobnego wisi/wisialo to nie zauwazylam (a swego czasu tak tym spamowalam, ze mam uczucie niemal deja vu).... nie jest to reklama i nie mam zadnych korzysci z tego tytulu, no chyba ze znajde kogos kto zaszedl dalej niz ja i mnie popchnie ;x/

http://zestriddle.ovh.org/
http://zestriddle.ovh.org/hints.htm <- zasady, nie radze omijac, msci sie.

Ze?t Online Riddle to zbior zagadek, w ktorych odpowiedz na jedna prowadzi nas do kolejnej. Zabawa nie jest taka do konca prosta, w pierwszych etapach wystarcza nam spostrzegawczosc, ale im dalej w las tym wiecej drzew. A las jest calkiem spory, 72 zestow podstawowych, exodus, poziomy bonusowe i negatywne to calkiem sporo zabawy.

Co jest potrzebne:
- Znajomosc jezyka angielskiego
- Program do obrobki graficznej (autor poleca gimpa, ale czasem warto wspomoc sie czyms innym)
- nawyk korzystania z google i zagladania w zrodlo strony
- normalna przegladarka - IE kilka wersji temu sie po prostu wykladal w niektorych miejscach, nie wiem jak jest teraz.
- czas i cierpliwosc - wiadomo, z roznymi roznie, ale czasem ma sie ochote walnac klawiatura w monitor.

Tak wiec kto gral, ile zrobil, itd itp... jak znacie jakies inne rydle to tez b. chetnie.

dr4kun

Wysłany: Nie 28 Sie, 2011 02:29   

dzien dobry, z tej strony jeden z administratorow i wspoltworcow zesta.

z gory przepraszam za wskrzeszanie starego tematu i zaznaczam, ze pewnie nie zajrze tutaj w przyszlosci, wypelniam jedynie swoja misje, ktora ma na celu wskrzeszenie zesta i odbudowanie nieco calego community.

przede wszystkim, obecny adres zesta to zestriddle. oz. pl i powinien on zawsze byc aktualny.

pamietajcie o skorzystaniu z oficjalnego forum zesta - s8.invisionfree. com /zest_online_riddle - mnostwo podpowiedzi do wszystkich poziomow na wyciagniecie reki. poza tym ostatnio rozruszal sie nasz kanal na IRCu, #zest_online_riddle na QuakeNet. org, gdzie mozna latwo wejsc uzywajac tego klienta - webchat. quakenet. org
zachecam do czestego odwiedzania IRCa, zeby dostac szybciutkie podpowiedzi do poziomu, a takze by po prostu z nami posiedziec :) czasem kanal moze byc pusty, gdyz dopiero go na powrot rozkrecamy, ale zapewniam, ze wieczorami zawsze ktos jest, z kim mozna pogadac i kto moze podrzucic podpowiedz.

jesli macie jakies pytania badz problemy, smialo slijcie mi prywatna wiadomosc na wspomnianym wyzej forum albo zagadajcie do mnie na IRCu.

do zobaczyska

Odpowiedz do tematu