Trudno odpowiedzieć na pytanie "kogo słuchacie" ja słucham bardzo różnych produkcji w tej chwili leci np u mnie Mat Zo - Nuclear Fusion a po tym poleci Midway - Wht If ostatnio słucham np takich produkcji, dla mnie czysta perfekcja i piękno, oddają w pełni klimat Trance
Oliver Smith - Cadence
RAM - RAMsterdam (Jorn Van Deynhoven Remix)
Cataracta - Primitus (Original Mix)
Mat Zo - Nuclear Fusion
Super8 & Tab - Irufushi (Sean Tyas Remix)
Reeves - Call Of Loneliness (Original Mix)
Mark Pledger feat Melinda Gareh - Time Stands Still
Midway - What If
Mat Zo - The Fractal Universe
Lange & Andy Moor - Stadium Four (Lost Stories remix)
Jest tu na forum może też ktoś kto zajmuje się produkcją Trance`u?
Solar Quest, albumik "Acidophilez" - o ile to jest trance bo się niezbyt znam
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego - DJ.
Święta Techniawo, Matko Trance'u, graj nade nami głuchymi; teraz i w godzinę chill-outu naszego. AMEN!
Nie wiem jak mogłem nie zauważyć tego tematu - ja wręcz uwielbiam Trance niemal we wszystkich odmianach, nawet ciężkich jak hard- albo psytrance. Ta muzyka naprawdę potrafi niesamowicie wpłynąć na mój stan psychiczny. Jedyne uzależnienie z którym nie mam zamiaru walczyć
Dodam jeszcze, że trafienie na ten gatunek muzyki było jednym z przełomowych momentów w moim życiu - dzięki niemu znalazłem pierwszy naprawdę wspólny temat z garstką znajomych. W sumie tylko dzięki temu udało mi się w krytycznym okresie podtrzymać kontakt z 3 osobami z mojego liceum. Co więcej, zacząłem się przełamywać: wysyłać znajomym linki do utworów (czyli de facto inicjować rozmowę ), chodzić do empiku przejrzeć płyty (kiedyś niewyobrażalne), a nawet jeździć na eventy (już nie boję się tłumów byłem dotąd na 5-ciu takich imprezach, dwie kolejne nadchodzą). Do grobowej deski będę wdzięczny kumplowi, który mnie w to wkrecił
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]