Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sport
Autor Wiadomość
nika811

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 10:49   Sport

A czy jest tu ktoś kto pasjonuje się sportem? :mrgreen: Ktoś kto może uprawia jakąś dyscyplinę albo też może jest fanem sportu?

Ja kiedyś grałam w siatkówkę :-P ale coż - nieszczęścia chodzą po ludziach. Wypadek, uraz i koniec z graniem. Mimo to do dzisiaj jestem wielką fanką tej dyscypliny sportowej.
Poza tym fascynuje mnie piłka ręczna no i nożna też oczywiście. Lubię też żużel no i oczywiście większość dyscyplin lekkoatletycznych :-P .

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 10:51   Re: Sport

nika811 napisał/a:
Lubię też żużel

I za to już cię kochom:D Piękny sport, sam chciałem jeździć, ale niestety to drogi sport:( Lubię też motocross, hokej, koszykówkę, trochę sam staram się jeździć wyczynowo na góralu:)

Makaron 

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 11:01   

specerki lubię ;-) , też można podciągnąć pod sport ;-)

Kazimierz Matan

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 11:46   

Makaron napisał/a:

Mogę uprawiać go z tobą ?;P

manu 
Infinita Tristeza

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 11:55   

Wolę raczej uprawiać niż oglądać, bo sport w telewizji od jakiegoś czasu strasznie mnie nudzi (może oprócz F1 paradoksalnie), oglądam tez tylko mecze reprezentacji w pn, mimo iż kiedyś śledziłem z zapartym tchem nawet najgorszą kopaninę.

Kiedyś dawno temu przez jakiś czas grywałem w piłkę nożną na zorganizowanym poziomie, ale niestety nie wyszło (znów ten strach) i jestem jednym z tych zmarnowanych talentów z których reprezentacja nie będzie już miała pożytku. ;-) Teraz kopie sobie podczas rozgrzewki na treningu Muay Thai, co aktualnie uprawiam. Naprawdę świetna sprawa. Polecam.

Wiem, wiem, niektórzy uważają, ze pranie sie po pysku to nie sport, ale sztuka walki to cos więcej 8-)

Luna

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 12:31   

U, sport to coś zdecydowanie odległego jak dla mnie.

Chociaż czasami ćwiczę jogę. Tylko że te ćwiczenia powinny być bardziej regularne ;-) Ale to akurat bardzo lubię.
No i spacerki, to też, chyba, że mnie lenistwo weźmie ^^

Dawniej pasjonowałam się skokami narciarskimi - wtedy, gdy Małysz był na topie. Potem mi się znudziło.
Jeszcze jazdę figurową na lodzi czasem oglądam, ale rzadko.

Undercia 

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 22:44   

:evil:
Ostatnio zmieniony przez Undercia Czw 12 Mar, 2009 18:19, w całości zmieniany 1 raz  

tygrysek

Wysłany: Pią 09 Sty, 2009 13:05   

ASG -to jest to co tygrysek lubi najbardziej :)
A marzeniem tygryska jest włąsny Pistolet ASG CO2 Colt 1911 Mk IV s'80 (180506)

Makaron 

Wysłany: Pią 09 Sty, 2009 13:06   

tygrysek napisał/a:
ASG -to jest to co tygrysek lubi najbardziej :)
A marzeniem tygryska jest włąsny Pistolet ASG CO2 Colt 1911 Mk IV s'80 (180506)

a coś byś robił z takim pistoletem :shock:

Kazimierz Matan

total-21 

Wysłany: Pią 09 Sty, 2009 21:51   Re: Sport

nika811 napisał/a:
Lubię też żużel

Ja też lubię żużel, w końcu jestem z Torunia-we are the champions!!! :mrgreen: .Czarny sport to piękny sport - walka, widowiskowość, emocje, czasami niestety tragedie.To właśnie jest speedway.

Jeśli chodzi o czynny sport to gram w koszykówkę(niestety tylko amatorsko :-( ), piłkę nożną, biegam.Uwielbiam przejażdżki rowerowe-zarówno rekreacyjne wypady do lasu jak i ponad stukilometrowe trasy.Heh, nie mogę doczekać się wiosny :-)

nika811

Wysłany: Pią 09 Sty, 2009 23:44   

total-21 napisał/a:
też lubię żużel, w końcu jestem z Torunia-we are the champions!!!

Mnie tak bardziej podoba się Bydgszcz ;-) ale dobra Toruń też może być :mrgreen: .
Ale sport fajny mimo, że czasami przerażający :-P

total-21 

Wysłany: Sob 10 Sty, 2009 08:54   

nika811 napisał/a:
Bydgszcz

Mimo, że jestem z Torunia do Polonii nic nie mam.W końcu z Bydgoszczy pochodzi najlepszy polski żużlowiec - Tomek Gollob :-)

Makaron 

Wysłany: Sob 10 Sty, 2009 22:29   

Jack_s napisał/a:
Makaron napisał/a:

Mogę uprawiać go z tobą ?;P

wirtualnie? zawsze i na wieki wieków amen ;-)

Kazimierz Matan

total-21 

Wysłany: Nie 11 Sty, 2009 14:19   

Heh, po zagraniu w Tony Hawk's Pro Skater miałem wielką zajawkę na skateboarding.Kupiłem nawet dechę-przez jakieś dwa tygodnie ćwiczyłem o 5 nad ranem na jakimś zad**iu, byle nikt mnie nie widział.Z czasem zrobiło to się męczące i zrezygnowałem-wiadomo, nie ma to jak trening w jakiejś grupie, choćby we dwie osoby ;-)Skatepark miałem pod nosem, ale nie wyobrażałem sobie, że kiedyś się tam pojawię.W klasie miałem ludzi, którzy jeździli, ale bałem się pogadać z nimi o SK8'owaniu.

Pakerro 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 11:16   

Ja lubię grać w piłkę nożną. Jestem w drużynie piłkarskiej Gummy Bears (Misie), gdzie występuję w roli pomocnika. Zaczałem tworzyć stronę kiedyś, ale w tej chwili nie kontynuuje. Zapraszam. moja strona ciach
A tutaj jest aktualniejsza wersja www o misiach :)
ciach

Odpowiedz do tematu