Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Seryjni mordercy
Autor Wiadomość
MaidenBeast 

Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 23:19   Seryjni mordercy

Czy ktoś z was interesuje się seryjnymi mordercami, kryminalistyką lub medycyną sądową? Jeśli tak to zapraszam do dyskusji :)

Dooku 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 23:46   

Interesuję się fascynacją seryjnymi mordercami wśród młodzieży i biurowej klasy średniej. Zapraszam do dyskusji.

BlankAvatar 

Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 00:14   

o co chodzi z ta fascynacja seryjnymi mordercami? przyznaje, ze sam czytalem czy ogladalem info o kilku, ale fascynacja tego nazwac nie mozna

Wyleczylem sie z fobii; elementy osobowosci unikajacej we wzglednym 'uspieniu'. Sposob? Gruntowny remont myslenia..
Ostatnio zmieniony przez BlankAvatar Nie 15 Sty, 2012 00:48, w całości zmieniany 1 raz  

Dooku 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 00:32   

Jak się rozpęta dyskusja, to będę pytał każdego kto się nawinie. Bardzo fascynuje mnie temat fascynacji seryjnymi mordercami.

west 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 00:47   

Ostatnio był taki film: ''Kłamstwo'' (ogólnie średni) o co prawda wymyślonym mordercy, który niby mordował uczniów akademika-myślę, że to zawsze jakiś temat. :-) W filmie były podane jak wygląda (np. że nosi zawsze pomarańczową maskę na twarzy itp.) ;-) :arrow: :roll:

zamul22 

Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 03:49   

A co ciekawego jest w seryjnych mordercach? Psychole jakich wielu, tyle że bardziej niebezpieczni.

TysonX 

Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 10:03   

Według mnie jest to ciekawe, motywy do czynu, rozkminki itd i sam się chyba zainteresuję takimi osobami xD

madworld 

Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 10:44   

Na forum ktoś posiada avatara przedstawiającego Teda Bundy'ego, jednego z wielu seryjnych morderców w USA. Ciekawa jestem czy się z nim utożsamia?... :mrgreen:

Dooku 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 21:23   

No dowie się czegoś człowiek? Nie dowie się.

immortal_soul 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 22:39   

ja się fascynuje :) ale najbardziej jednak interesują mnie nastoletni masowi mordercy szczególnie w szkołach :) Czytam ich biografie, pamiętniki, oglądam dokumenty na ich temat no i wczuwam się w nich :) Chce być taka jak oni :) Może się kiedyś uda :> Nigdy nie użalam się nad ofiarami morderców :) Podziwiam ich osobę, odwagę ... itp :) Są moimi idolami, bogami :) Uważam że ich czyny są godne naśladowania :)

''I'm full of hate and I love it! ...'' - Eric Harris

http://www.facebook.com/SchoolShooters

Kertoip 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 23:10   

Ja wole seryjnych samobójców, ci to dopiero robią masakryczne rzeczy.

Dooku 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 23:20   

immortal_soul napisał/a:
ja się fascynuje :) ale najbardziej jednak interesują mnie nastoletni masowi mordercy szczególnie w szkołach :) Czytam ich biografie, pamiętniki, oglądam dokumenty na ich temat no i wczuwam się w nich :) Chce być taka jak oni :) Może się kiedyś uda :> Nigdy nie użalam się nad ofiarami morderców :) Podziwiam ich osobę, odwagę ... itp :) Są moimi idolami, bogami :) Uważam że ich czyny są godne naśladowania :)

Może może, ale jakby tak ktoś przyszedł i cię zabił z powodu swoich urojeń to byś go podziwiała znacznie mniej.

immortal_soul 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 23:26   

jak bym już nie żyła to by mi to zwisało a nawet bym się cieszyła bo nie zależy mi na życiu :) i dlatego jak zdecyduje sie na samobójstwo to wcześniej jakiś masowy mord wykonam :> żeby zrobić coś dobrego w swoim życiu :)

''I'm full of hate and I love it! ...'' - Eric Harris

http://www.facebook.com/SchoolShooters

Kertoip 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 23:29   

Sądze ,że Cb trzeba zamknąć póki czas

Dooku 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 23:34   

immortal_soul napisał/a:
jak bym już nie żyła to by mi to zwisało a nawet bym się cieszyła bo nie zależy mi na życiu :) i dlatego jak zdecyduje sie na samobójstwo to wcześniej jakiś masowy mord wykonam :> żeby zrobić coś dobrego w swoim życiu :)

Najpierw wylecz depresję, zobaczysz, że racjonalne myślenie bywa całkiem przyjemne.

Odpowiedz do tematu