Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Konsole do grania...
Autor Wiadomość
Paweu 

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 13:55   Konsole do grania...

Jest temat o grach komputerowych, ale to deczko co innego. Ma ktos jakies doswiadczenia z konsolami ? Z tego co wiem Admin jest troche zorientowany (wyczytalem cos o NESie w innym temacie ;) ), kto jeszcze ?

eks88 

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 14:24   

Ja od ponad roku ma playstation 2. Przeszedłem na niej nie jedną gierke ;-)

obcy 

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 15:09   

Ja swego czasu grałem sporo na konsoli Sega Saturn potem miałem Playstation1.

traju 
Dziwny Człowiek...

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 21:37   

No ja kiedyś posiadałem niezły arsenał bo był NES, GB:A, Nintendo64, Amiga i Commodore ;) A teraz jesteś szczęśliwym posiadaczem Playstation 3 i w zasadzie do okazjonalnego grania jak znalazł :)

magdalencja 

Wysłany: Pią 31 Lip, 2009 19:59   

Dawno temu grałam na Playstation u kuzyna, ale już nawet nie pamiętam w co, choć sporo godzin siedzieliśmy.

Mato 

Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 14:38   

Ja do dziś w domu mam PSone a z gier do niego to mam tylko dwie Silent Hill i Resident Evil
No i jeszcze jest w domu Playstation 3 i około 10 gier ale na nim nie gram bo mi się nie chce ...

Paweu 

Wysłany: Sro 05 Sie, 2009 21:32   

Ja w tej chwili mam dwie: dla nowych gier Xboxa 360, ktory stoi w salonie poniewaz u siebie nie mam LCD. Gram rzadko bo tylko wtedy gdy mam ochote i tv jest wolny, w dodatku rzadko kupuje nowe gry.

I niedawno kupilem po raz drugi PSP na ktorym gram na codzien. Swietna maszynka - przede wszystkim jest na nia duzo dobrych gier, no i emulacja szaraczka jest ekstra, fajnie po tylu latach odswiezyc sobie hity takie jak Final Fantasy 7/8/9, Crash Bandicoot 1/3 czy Metal Gear Solid.

@eks88

PS2 to tez swietny sprzet, imo najlepsza konsola swojej generacji, a to wszystko dzieki grom takim jak np God of War 1 i 2, Resident Evil 4, Final Fantasy 12, Metal Gear Solid 3, Tekken 5, dowolny PES, Okami, Ico, Shadow of the Colossus, Burnouty i wiele, wiele innych. Przeszedles moze cos z tego ? :->
Ostatnio zmieniony przez Paweu Sro 18 Lis, 2009 19:47, w całości zmieniany 1 raz  

eks88 

Wysłany: Sro 05 Sie, 2009 22:17   

Paweu, no ps2 jest super. Może grafika nie najlepsza jak na nasze czasy ale gierki są super. Przeszedłem god of war 1, zamierzam kupić sobie 2 bo niestety pirat nie działa :( Przeszedłem też resident evil 4, fs 12, tekkena 5 i shadow of the collosus. No i kilka części silent hill ;)

Naoto 

Wysłany: Nie 27 Wrz, 2009 18:09   

Graniem na konsoli zarazil mnie brat, ma ich w swojej kolekcji calkiem sporo, i teraz kiedy nie ma juz czasu na granie to ja glownie z nich korzystam. Ma(m) nintendo 64, chyba snesa, psx, ps2, ds i psp które jak narazie lezy i sie kurzy..
Teraz gram glownie na ps2, próbuje przejść mgs3 - nie przepadam za fps-ami ale ta gra dostaje takie wysokie noty ze warto byloby dac jej szanse, no i przydaloby sie wreszcie przejść jakąs strzelanke :-))

truthseeker 

Wysłany: Nie 27 Wrz, 2009 19:20   

Moim marzeniem byłoby zagrać w Spidermana 3 na konsolii Wii. Myślę, że sprawiłoby mi to dużo frajdy ze względu na elastyczność kontroli, jaką takie połączenie gwarantuje. :D

Nat. 
Timide*

Wysłany: Nie 27 Wrz, 2009 19:24   

Ja wczoraj pożyczyłam od brata PS2, i gram w jakieś wyścigi. Nie ma niestety karty pamięciowej to troche głupio tak grać...

sebeczka 

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 20:06   

Ja miałem pegasusa, psx, dreamcasta, psx 2, a teram mam xbox 360 :) I czasami se w coś pogram :)

Paweu 

Wysłany: Pią 06 Lis, 2009 00:18   

Naoto napisał/a:

Teraz gram glownie na ps2, próbuje przejść mgs3 - nie przepadam za fps-ami ale ta gra dostaje takie wysokie noty ze warto byloby dac jej szanse, no i przydaloby sie wreszcie przejść jakąs strzelanke :-))

I jak, ukonczylas ? :usmiech: Mi sie ta czesc wyjatkowo spodobala, a w wersji Subsistence* to juz nawet ciezko mi sie do czegokolwiek przyczepic, dla mnie 10/10 :usmiech:

*Wersja, w ktorej kamera nie jest z "gory", a zza plecow bohatera i mozna dowolnie nia obracac (czyli pelnoprawne tpp)

A wracajac do tematu - sprzedalem Xboxa, zostalo tylko PSP. Powodem sprzedazy jest brak czasu na granie, PSP mi w zupelnosci wystarcza :usmiech:

Naoto 

Wysłany: Pią 06 Lis, 2009 09:33   

Jeszcze nie, zacięlam się przy tym snajperze, po tym jak mnie zastrzelil a poźniej zawlókl z powrotem do tego laboratorium, to się wkurzylam i zrobilam sobie malą przerwe. Przeczytalam na jakiejs stronie że jeżeli się go nie pokona wciągu tygodnia to umiera ze starośc :lol: troche za poźno sie o tym dowiedzialam, musze sprawdzić czy jeszcze zyje :mrgreen:
Paweu napisał/a:
*Wersja, w ktorej kamera nie jest z "gory", a zza plecow bohatera i mozna dowolnie nia obracac (czyli pelnoprawne tpp)

hmm, to musi znacznie ulatwiać rozgrywke

Musze jeszcze przejść persone 4, zostal mi ostatni dungeon z finalowym bossem, ale jakoś nie chce mi się za to zabrać..

eks88 

Wysłany: Pią 06 Lis, 2009 14:23   

Zna ktoś jakiś fajny rpg na ps2? Tylko nie jrpg i crpg bo mają patologicznie długie przerywniki ;)

Odpowiedz do tematu