Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Konsole do grania...
Autor Wiadomość
McNulty 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:47   

W ten weekend przeszedłem Uncharted 3 i jestem zdania, że to najlepsza seria jaka powstała podczas tej generacji. Gdy parę lat temu oglądałem w kinie jak Indiana Jones przeżył wybuch bomby atomowej zamykając się w lodówce płakałem, że prawdziwa przygoda umarła. Bzdura- tylko zmieniła adres.

TysonX 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:52   

A ja uważam że najlepsza gra na konsole to fifka albo pes ;p

Ostatnio polubiłem grać na ps3 w bazza :D

no a oprócz tego, ewentualnie jakieś gry typu medal of honor,
a na ps1 grałem ciągle w tekena 3 :mrgreen:

tom_rebel

Wysłany: Wto 01 Maj, 2012 15:22   

Ja korzystałem z dobrodziejstw naszego NESa - miałem popielatego Pegasusa i w zestawie "4" - z Soccerem, Robin Hoodem, takim gościem przypominającym farmera, co to skakał nad kangurami, krokodylami i misiami koala (ta gierka miała mega melodyjkę w tle) i chyba tam jeszcze była Dizzy. Nie zapomnę mojego rozczarowania jak wróciłem z bazaru z mamą z dyskiem w stylu 9999 in 1 i okazało się, że gry się powtarzają...
Niestety odnaleziona ostatnio konsola odmawia posłuszeństwa.

Kolejną konsolą jest Wii. Posiadam od niedawna, bardzo grywalna. Poza tym dzieki emu można pograć w gry na NESa i znów poczuć się dzieckiem. Ogólnie staram się ostatnio odstawiać wszelkie gry i w wolnym czasie dużo nad sobą rozmyślam, ale jak jest chwila i mam ochotę ciupnąć to Wii czeka :)

Arczi 

Wysłany: Pią 18 Maj, 2012 00:53   

tom_rebel napisał/a:
Ja korzystałem z dobrodziejstw naszego NESa - miałem popielatego Pegasusa i w zestawie "4" - z Soccerem, Robin Hoodem, takim gościem przypominającym farmera, co to skakał nad kangurami, krokodylami i misiami koala (ta gierka miała mega melodyjkę w tle) i chyba tam jeszcze była Dizzy. Nie zapomnę mojego rozczarowania jak wróciłem z bazaru z mamą z dyskiem w stylu 9999 in 1 i okazało się, że gry się powtarzają...
Niestety odnaleziona ostatnio konsola odmawia posłuszeństwa.

Kolejną konsolą jest Wii. Posiadam od niedawna, bardzo grywalna. Poza tym dzieki emu można pograć w gry na NESa i znów poczuć się dzieckiem. Ogólnie staram się ostatnio odstawiać wszelkie gry i w wolnym czasie dużo nad sobą rozmyślam, ale jak jest chwila i mam ochotę ciupnąć to Wii czeka :)

O tak Pegazus to było coś ! :) Ten kartridż z "4" to tzw. "złota czwórka", miał ją mój sąsiad, a ja miałem "złotą piątke", zawsze się wymienialiśmy, to były chyba 2 najlepsze kartridże na pegazusa ;) .
Teraz gram na PS3 i pykam głównie w Battlefield 3, naprawdę fajnie się gra, zwłaszcza jak się trafi na ogarniętą ekipę w swojej drużynie.

Odpowiedz do tematu