W ten weekend przeszedłem Uncharted 3 i jestem zdania, że to najlepsza seria jaka powstała podczas tej generacji. Gdy parę lat temu oglądałem w kinie jak Indiana Jones przeżył wybuch bomby atomowej zamykając się w lodówce płakałem, że prawdziwa przygoda umarła. Bzdura- tylko zmieniła adres.
Ja korzystałem z dobrodziejstw naszego NESa - miałem popielatego Pegasusa i w zestawie "4" - z Soccerem, Robin Hoodem, takim gościem przypominającym farmera, co to skakał nad kangurami, krokodylami i misiami koala (ta gierka miała mega melodyjkę w tle) i chyba tam jeszcze była Dizzy. Nie zapomnę mojego rozczarowania jak wróciłem z bazaru z mamą z dyskiem w stylu 9999 in 1 i okazało się, że gry się powtarzają...
Niestety odnaleziona ostatnio konsola odmawia posłuszeństwa.
Kolejną konsolą jest Wii. Posiadam od niedawna, bardzo grywalna. Poza tym dzieki emu można pograć w gry na NESa i znów poczuć się dzieckiem. Ogólnie staram się ostatnio odstawiać wszelkie gry i w wolnym czasie dużo nad sobą rozmyślam, ale jak jest chwila i mam ochotę ciupnąć to Wii czeka
Ja korzystałem z dobrodziejstw naszego NESa - miałem popielatego Pegasusa i w zestawie "4" - z Soccerem, Robin Hoodem, takim gościem przypominającym farmera, co to skakał nad kangurami, krokodylami i misiami koala (ta gierka miała mega melodyjkę w tle) i chyba tam jeszcze była Dizzy. Nie zapomnę mojego rozczarowania jak wróciłem z bazaru z mamą z dyskiem w stylu 9999 in 1 i okazało się, że gry się powtarzają...
Niestety odnaleziona ostatnio konsola odmawia posłuszeństwa.
Kolejną konsolą jest Wii. Posiadam od niedawna, bardzo grywalna. Poza tym dzieki emu można pograć w gry na NESa i znów poczuć się dzieckiem. Ogólnie staram się ostatnio odstawiać wszelkie gry i w wolnym czasie dużo nad sobą rozmyślam, ale jak jest chwila i mam ochotę ciupnąć to Wii czeka
O tak Pegazus to było coś ! Ten kartridż z "4" to tzw. "złota czwórka", miał ją mój sąsiad, a ja miałem "złotą piątke", zawsze się wymienialiśmy, to były chyba 2 najlepsze kartridże na pegazusa .
Teraz gram na PS3 i pykam głównie w Battlefield 3, naprawdę fajnie się gra, zwłaszcza jak się trafi na ogarniętą ekipę w swojej drużynie.