Już korzystałam z różnych programów do kompresowania plików z formatu vob na avi, mpeg, łączenie mp3 z avi, pliki multimedialne i robienie screenów, instalowanie programów i dodatków. Zainstalowałam ten program i nie wiem gdzie wpisać numer. Nie wiem jak obsługiwać GG, nie wiem co to w ogóle jest Blip.pl, GaduAIR, Infobot, Test Audio, to jest wszystko dziwne, ale gdzie mam wpisać numer i pisać do kogoś to już nie wiem. Jakieś pół roku zastanawiałam się dlaczego mi nie działa ten program i jest jakiś dziwny.
Jeżeli chodzi o GG, to odradzam tego komunikatora. Najnowsze wersje to ,,kombajny", które mają tysiące opcji z których mało kto korzysta, do tego strasznie obciąża procesor. Od siebie polecam Tlen, lub AQQ, sam korzystałem na Windowsie z tego pierwszego i bardzo dobrze się sprawdzał.
Blip.pl - Dzięki niemu możesz informować znajomych co porabiasz. Musisz być zarejestrowana na blipie i dzięki numerowi blipa w gg szybko możesz przesłać co porabiasz. To tak w skrócie.
GaduAIR- To po prostu wirtualny operator telefonii komórkowej
Infobot - Bot, który ma za zadanie szybką pomoc, np info o pogodzie, tłumaczenie z różnych języków, słowniki itp
Test Audio - Jak sama nazwa mówi, służy do sprawdzania czy działa audio. Chyba używa się tego, aby sprawdzić czy możliwe jest używanie gg tak jak skype, tzn czy wszystko działa.
Jeżeli zależy ci na gg, to polecam wersje 7.7, według mnie najlepsza, jeżeli chodzi o ten komunikator. Niestety nie obsługuje on wielu rzeczy, m.in nowych numerów.
Dobra. mam nadzieje, ż ektos to jeszcze przeczyta i że do końca roku zdąży mi doradzić
Otóż, sprawa się ima jak koala drzewa KAMERKI INTERNETOWEJ.
Czy móglby mi ktoś podac z czego korzysta (jeśli posiada kam oczywiscie:D) i czy obraz jest ok.. jak z przesylaniem wychodzi... itd. po prostu co polecacie ?
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
wiesz co.. tyle to ja sama mogę. ale wolałabym aby ktoś z naszego forum rzucil wskazówkę co wedlug WAS jest ok. a co be i tyle. uważasz ze jestem na tyle u[pośledzona że nie wiem jak korzystać z wyszukiwarek ?
;/
Nie, ale wątpię, by SOCJOFOBICY mieli bogate doświadczenia z kamerkami netowymi . A nawet jeśli mieli, to pewnie z jedną, która im stale służy. Na końcu testów masz klarownie wyłuszczone, która kamerka jest polecana, często są porównawcze tabelki ułatwiające podjęcie decyzji. Nie ma co czekać na pomoc nieobytych w temacie, gdy można sprawdzić opinie osób, koło których przewaliły się stosy tych urządzeń. Porad apropos zakupu urządzeń szuka się tam, gdzie są w miarę kompetentni ludzie. Nie szukałem opinii o głośnikach na tym forum, tylko na muzycznym.
kto jak woli. mi akurat nie potrzeba oceny "fachowców" tylko zwylego użytkownika ktoremu jeden sprzęt starcza na cale zycie.
dobra.. nieistotne ...
do kobiet to trzeba inaczej jednak, czyli kup byle jaką, nie za tanią i tak Ci styknie
co jej po danych technicznych czy jakichś nazwach z kosmosu, prawda?
_________________ skazany na samotność : )
Ostatnio zmieniony przez chudy2001 Sob 13 Sie, 2011 21:42, w całości zmieniany 1 raz
jak już wspominalam na samym POCZĄTKU tej felernej (jak widać...) prośby... -> JAKICH WY UŻYWACIE (lub używaliście.. ) nie potrzebuje znać najnowszych kamerek na rynku.. chcialam wiedzieć tylko i wylącznie CO WY MACIE. krótko. nic szczególnego. po co mi znać cenę skoro moge poszukać sobie sama do danego modelu podanego przez was. A, jeszcze jedna rzecz - fobia fobią ale nie każdy ma problem akurat z występowaniem przed kam. tak więc tak samo to jest dobrym miejscem do zapytania jak i inne fora.
(ja np. pokonalam ten problem i wreszcie potrafię zaświecić swoim pyskiem na czacie..) ale za to mam tysiac innych fobii dlatego też tu jestem.