Albo z kimś albo z psem, byleby nie sama, bo tak to nie lubię No i najbardziej lubię spacery w miejscach, gdzie nie ma ludzi. Nie lubię łazić np. u mnie w mieście po Starówce/Deptaku.
_________________ 'Samotna jak wilk żyjący w stadzie' - teraz szczęśliwa jak Wilczyca żyjąca z ukochanym Wilkiem
"Człowiek jest z natury istotą społeczną, kto zaś nie potrafi żyć w społeczności albo wcale jej nie potrzebuje (...) albo jest bestią albo bogiem" - Arystoteles
Ja lubię spacerować a nawet bardzo. Z tym, że z przymusu sam bo niezbyt mam z kim Do tego mieszkam w urokliwej okolicy. Zresztą w sobotę się przejdę i może zrobię parę zdjęć ;D
Ja też się przyznaję
Ostatnio najlepsze spacery trafiły mi się na majówce nad Biebrzą - tam to sobie można na prawdę pochooodzić...
Spacery po mieście to substytut tamtych doznań
_________________ I'm able to organize the last part of my life...
Ja też lubię spacery, mimo iż nie wychodzę na nie zbyt często. Powód jest prosty-ludzie się za bardzo gapią, a tego nienawidzę Nawet, gdy chcę sobie pójść do lasu lub nad rzekę to nie mogę, bo i tak jest pełno ludzi...nie bez powodów nazywają moją miejscowość "Chiny"
Lubię spacery, ale bez przesady. Mam takie stałe trasy w moim mieście Ale czasami nie chce mi się zbytnio spacerować, bo ile można chodzić po miejscach, które zna się od urodzenia.
_________________ "...Everything Happens For A Reason..."
Locke (Lost)
Nie lubię, kochałbym spacery jakbym miał dziewczynę, samemu to masakra jest:( Jestem bardzo wrażliwy na detale, widzę pary i nastrój może mi się rozpaść na cały dzień, nie chcę ryzykować.
_________________ "Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"
Mi też to psuje humor, ale... wokół mnie jest dużo lasów i można odnaleźć miejsce gdzie żywej duszy nie ma. Na mnie taki widok działa kojąco i pomaga w ułożeniu sobie tego całego bajzlu w głowie.
Przyznaje się, iż uwielbiam spacerować najbardziej po lesie ale bez psa
Uwielbiam również spacery po górach i nawet wybieram się na takową wyprawę jutro
_________________ Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe...
Lubię spacery z psem ale najlepiej gdzie nie ma ludzi bo gdy zobaczę zakochaną parę to robi mi się smutno na serduszku a powinienem się cieszyć bo Ci ludzie są szczęśliwi.