Lubię chodzić na spacery po plaży. Brzegiem morza. Generalnie nie jestem miłośniczką sportów ani aktywnego wypoczynku, ale brzegiem morza mogę dojść na koniec świata. Nieważne, czy kamienie czy muszelki. Niech się wbijają
A pies...to chyba jedyny powód, dla którego warto by go mieć. Nie czułabym się jak zboczeniec, łażąc sama po lesie.
_________________ ...Mam w sobie żywioł
Wodę w ustach
Ogień w wątrobie
W bucie piach
Jak będziesz przechodzić przez Mierzeję Wiślaną to daj znać, na kawałek się podłączę;)
A z tymi muszelkami to tylko ja tak mam, że wprost uwielbiam je rozgniatać? Czuć i słyszeć jak ich delikatna struktura rozpada się pod moimi stopami? Jakaś ukryte pragnienie siania destrucji?:) Zawsze, ZAWSZE kiedy mam wybór czy iść po ładnym mokrym piaseczku, czy po pasie usłanym muszelkami, wybieram to drugie;)
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.
A ja kocham chodzic po lesie. Zamykasz oczy i slyszysz jak wszystko wokolo zyje,szumi,szelesci. Taka piekna atmosfera. A sie rozmarzylam. Poszlabym ale zwazywy na godzine zaniecham
_________________ "Wielu ludzi predzej by umarlo,niz zaczelo myslec-i rzeczywiscie tak robia" B.Russell