Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gry komputerowe
Autor Wiadomość
antyk
Moderator
666

Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 14:06   

Mało jest gier, które naprawdę lubię... jedną z pierwszych gier, które szczerze pokochałem, to gra Thief - The Dark Project :-) Moim zdaniem nie ma lepszej serii gier, niż te trzy części wspaniałej i bardzo klimatycznej gry o średniowiecznym złodzieju :-) Tu strona z której można się dowiedzieć wszystkiego o całej serii - http://thief.ovh.org/index.php Kto nie grał niech żałuje, bo jest czego żałować :->

Kocham też całą serię Myth, niesamowicie drastycznej gry taktycznej :twisted: http://pl.wikipedia.org/wiki/Myth Również polecam, świetna i bardzo wciągająca gra :-)

Pokochałem też Stalkera, chyba każdy to zna, wiec nie muszę przedstawiać ;) Grałem tylko w pierwszą część, prequel wyszedł już w czasie, gdy nasza kochana policja skonfiskowała mi porządnego kompa na którym gra śmigała bez problemów :-x :roll: Muszę poczekać aż oddadzą i dopiero wtedy zagram w prequel, na tym starym laptopie nawet nie mam co próbować jej odpalać... :-/ :-? :lol:
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

LostSoul 

Wysłany: Czw 27 Lis, 2008 23:01   

Odkąd poznałem komputer (grudzień 1998r.) grałem w jakieś gry komputerowe.Zwykle takie, na jakie mi pozwalał mój skromny sprzęt (bo zawsze jeśli chodzi o jakość sprzętu zostawałem za innymi w tyle...)

Uwielbiałem i nadal uwielbiam symulatory (F22, F16,Orbiter), strzelanki (SWAT4, Rainbox Six 3), kosmiczno-strategiczne w przeglądarce (OGame,Inwazja), ekonomiczne (Capitalism 2)

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 00:13   

Grałeś w Maxa Payna ?

LostSoul 

Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 01:00   

Głupio mi to przyznać , ale jak dotąd nie miałem okazji :)

antyk
Moderator
666

Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 10:31   

Ja grałem w Maxa :-> Teraz przechodzę Max Payne 2, jestem dopiero w drugiej części i drugim czy trzecim rozdziale gry :-P

Statystyki Naszego Forum

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 11:26   

Ja grałem w maxa 1 i 2, druga część jest krótka, ale też fajna. Jednak pierwsza jest naj naj naj :) Koniecznie sobie zagraj, przechodziłem jedynkę może z 9 razy i mi się nie nudzi !

antyk
Moderator
666

Wysłany: Pon 01 Gru, 2008 11:44   

Ja tam wolę ten zdemolowany burdel ze śmiesznymi wibrującymi łóżkami :twisted: :mrgreen:

Statystyki Naszego Forum

BFK 

Wysłany: Pon 01 Gru, 2008 12:36   

Ostatnio zakupiłem sobie Orange Box z kilkoma grami i jak narazie mam w co grać :->

Endorfina 

Wysłany: Pon 01 Gru, 2008 19:26   

ja gram w zyciu i grach tylko w latajace kulki :-D

HALLeluYahhh...Demoralizatorka, suczyna,cZaisz?

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Czw 25 Gru, 2008 20:35   

Ja jestem teraz w trakcie przechodzenia Preya:) Ogólnie fajna gierka, podobna do doom 3 i na tym samym silniku:) Grał ktoś w preya ?

BFK 

Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 12:28   

Nie grałem. Ale mam teraz kombajn-komputer, że nic nie stoi na przeszkodzie ;)
Teraz sobie pogrywam dalej w gierki steama. Za 35 zł kupiłem Orange Box a w nim pełno fajnych gierek ;) Teraz pogrywam sobie w mod HL2 - ZOMBIES PANIC.
Tylko net mi rwie :( . Już drugi raz go zmieniałem i dalej słabizna :(

Makaron 

Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 18:03   

Uwielbiam Gothic 2 i 3, 1 mi nie podpasował, są niesamowite i pełne klimatu, lubiłam grać w 3 wieczorem i nocą... simsy 2 z wszelkimi dodatkami tez lubię, w sumie to dla mnie jeden z najlepszych symulatorów zycia rodzinnego. Wszelkie odmiany tetrisa również propaguję:), aha i Flot Out 2 też świetna gra choć to wyścigi tylko, ale jak mam nerw to koi je skutecznie jak sobie tak piracko pojeżdżę:D

Kazimierz Matan

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 21:06   

Ale straszna rzecz się stała:( Ja to mam pecha, grałem już jakiś czas w preya, dochodzę już prawie do końca, ostatnia misja, dosłownie " dwa strzały " do końca i gra mi sie rozwaliła:D Nie chcę się wczytać i połowa wcześniejszych poziomów też:( Ponowne zainstalowanie gry nic nie dało, straszny pech...

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 18:57   

Patcha zainstalowałem, ale nic to nie dało, może stery ? ajj trudno się mówi...

BFK 

Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 21:36   

Może daj cynk do pomocy technicznej tej gry :P

Odpowiedz do tematu