Mało jest gier, które naprawdę lubię... jedną z pierwszych gier, które szczerze pokochałem, to gra Thief - The Dark Project Moim zdaniem nie ma lepszej serii gier, niż te trzy części wspaniałej i bardzo klimatycznej gry o średniowiecznym złodzieju Tu strona z której można się dowiedzieć wszystkiego o całej serii - http://thief.ovh.org/index.php Kto nie grał niech żałuje, bo jest czego żałować
Kocham też całą serię Myth, niesamowicie drastycznej gry taktycznej http://pl.wikipedia.org/wiki/Myth Również polecam, świetna i bardzo wciągająca gra
Pokochałem też Stalkera, chyba każdy to zna, wiec nie muszę przedstawiać Grałem tylko w pierwszą część, prequel wyszedł już w czasie, gdy nasza kochana policja skonfiskowała mi porządnego kompa na którym gra śmigała bez problemów Muszę poczekać aż oddadzą i dopiero wtedy zagram w prequel, na tym starym laptopie nawet nie mam co próbować jej odpalać...
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Odkąd poznałem komputer (grudzień 1998r.) grałem w jakieś gry komputerowe.Zwykle takie, na jakie mi pozwalał mój skromny sprzęt (bo zawsze jeśli chodzi o jakość sprzętu zostawałem za innymi w tyle...)
Uwielbiałem i nadal uwielbiam symulatory (F22, F16,Orbiter), strzelanki (SWAT4, Rainbox Six 3), kosmiczno-strategiczne w przeglądarce (OGame,Inwazja), ekonomiczne (Capitalism 2)
Ja grałem w maxa 1 i 2, druga część jest krótka, ale też fajna. Jednak pierwsza jest naj naj naj Koniecznie sobie zagraj, przechodziłem jedynkę może z 9 razy i mi się nie nudzi !
Nie grałem. Ale mam teraz kombajn-komputer, że nic nie stoi na przeszkodzie
Teraz sobie pogrywam dalej w gierki steama. Za 35 zł kupiłem Orange Box a w nim pełno fajnych gierek Teraz pogrywam sobie w mod HL2 - ZOMBIES PANIC.
Tylko net mi rwie . Już drugi raz go zmieniałem i dalej słabizna
Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 18:03
Uwielbiam Gothic 2 i 3, 1 mi nie podpasował, są niesamowite i pełne klimatu, lubiłam grać w 3 wieczorem i nocą... simsy 2 z wszelkimi dodatkami tez lubię, w sumie to dla mnie jeden z najlepszych symulatorów zycia rodzinnego. Wszelkie odmiany tetrisa również propaguję:), aha i Flot Out 2 też świetna gra choć to wyścigi tylko, ale jak mam nerw to koi je skutecznie jak sobie tak piracko pojeżdżę:D
_________________ "Piekło od czyśćca różni się tylko brakiem drzwi wyjściowych."
Ale straszna rzecz się stała:( Ja to mam pecha, grałem już jakiś czas w preya, dochodzę już prawie do końca, ostatnia misja, dosłownie " dwa strzały " do końca i gra mi sie rozwaliła:D Nie chcę się wczytać i połowa wcześniejszych poziomów też:( Ponowne zainstalowanie gry nic nie dało, straszny pech...
_________________ "Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"