Eks.. widzę, że też lubisz uwieczniać chwile .. choć w sposób bardzie spontaniczny [zdjęcia wśród bloków, ciekawe budowle, postacie etc] ..fajnie Jak masz jakieś jeszcze to dawaj śmiało
Ależ to bardzo proste Niki.. wchodzisz na stronkę np. imageshack.us, klikasz na przycisk "wybierz" [wybierasz zdjęcie, które chcesz wysłać], a potem "host it" i .. czekasz W zależności od wielkości zdjęcia [powinno być < 1,53 MB] to trwa chwilę, pokazuje się strona z miniaturą tego zdjęcia i kilkoma linkami [jedne to są miniatury, które możesz na forum wkleić, a po kliknięciu których odsyłać będzie użytkownika do zdjęć większego formatu, inne prowadzą bezpośrednio do dużego zdjęcia]. I już..powodzenia
Kasumi..podesłać trochę śniegu ? Ja go nie potrzebuję..więc chętnie coś z nim zrobię
No cóż Ender jak się jest takim głąbem informatyczno-technicznym jak ja, to wcale to nie jest taki proste. Dzięki za podpowiedź. Może kiedyś spróbuję .
Kasumi - daj znać gdzie mam skierować tę śnieżycę zza okna. U mnie prawdziwa burza śnieżna - śniegu pod dostatkiem - oddam każdą ilość .
To do Poznania nagońcie tego śniegu troche^^ bo tu popadał ale nie dość, że mało to i tak większość stopniała. No ale za tydzień zmieniam lokalizacje to może tam uświadcze trochę zimy
_________________ Lodowiec napiera na kredens,
przez łóżko pustynny dmie wiatr.
Rysa na dnie filiżanki
to ścieżka na tamten świat.