Mam i lubię zapisywać tam każdą bzdurę dotyczącą istnienia/nieistnienia wszechświata jaka przyjdzie mi do głowy ^^
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego - DJ.
Święta Techniawo, Matko Trance'u, graj nade nami głuchymi; teraz i w godzinę chill-outu naszego. AMEN!
Mam livejournala, poczatkowo wisial pusty, ale dzis jakims cudem sie tam rozpisalam. Nikt jak narazie na nim nie byl, nie zanosi sie chyba na poprawe co tylko hmm... poteguje chec pisania tego co sie naprawde mysli.
Od jakiegoś dłuższego czasu myślę nad tym, założyć bloga i to będzie moje miejsce gdzie będę mógł zapisywać swoje przemyślenia, wyobrażenia, czy inne pierdoły .
I chyba był by to po części foto- blog o Łodzi, bo bardzo amatorsko mnie to pasjonuje
_________________ "Nie, nie, nie...
Nie wszystkich możesz zabić
Nie, nie, nie...
Za dużo możesz stracić"
Ja zaprzestałam jakiś czas temu kolejnych prób blogowania- jakieś głupie uczucie powoduje, że co założę, napiszę, to po pięciu minutach zostaje brutalnie skasowany. A miałam już chyba tysiące Najdłużej wytrzymał mój sweet blogasek, założony gdy miałam z 10 lat
Dawno temu miałam i traktowałam to w pewnym sensie za terapię.
Mile wspominam tamte zapiski, które nadal przechowuję na dysku, czasami do nich wracając i dziwiąc się, skąd taka smarkula tyle wiedziała o życiu, skoro nic nie przeżyła?
Na dziś dzień, jeśli zdarzy mi się coś napisać, egoistycznie zachowuję dla siebie.
Mam, ostatnio prowadzę go w miarę regularnie. Niby plan jest taki, że w przyszłości ma to być serwis/portal muzyczny i zarabiać na siebie dzięki reklamom. Wymaga to jednak sporo pracy i wysiłku, a dysproporcja między nakładami a przychodami jest dość mocno demobilizująca. O utrzymywaniu się z czegoś takiego nawet nie myślę, ale zarobienie nawet na hosting, jakieś licencje jest chyba w zasięgu.
Skowronek
Wysłany: Wto 19 Paź, 2010 18:28
Miałam bloga(zablokowanego przed obcymi) ale i tak go usunęłam.