temat dla mnie. zaczęłam pisac od 2007 r blogi. w tym jeden byl poświecony filmowi "Leon Zawodowiec" było tam wszystko, począwszy od opisu postaci po aktorów i nawet roślinka Leona miała tam swój obszerny kawalek.
reszta łacznie chyba z 4 blogi - były typowo pamiętnikowe. ogolnie na onecie pisalam. teraz przenioslam się na nowy bo poprzedni mial pewnych niepotrzebnych mi czytajacych, którzy strasznie wpływali na to co napsize - a przecież miałam tam pisac o tym co chcę powiedziec a nie mam komu, i to z serca a nie z przymusu.
takze nowy mam i kto ma wiedzieć ten wie a reszta pewnie z forum się dowiedziala.
blogowac lubie i czytać takze.
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
Blog o Leonie? Ja kiedyś prowadziłam blog z i o przysłowiach świata. Niestety nie przetrwał.
I też lubię blogować, bardzo miło wspominam pierwszy pamiętnik, pisałam tam na prawdę dużo i prawie codziennie (bez poniedziałków). Blog zginął śmiercią tragiczną - inny użytkownik przypadkowo go usunął myśląc, że jest do siebie zalogowany (i weź dziel z kimś kompa). To była tragedia.
Nadal piszę choć już nie tak obszernie i o wiele rzadziej. Ostatnio też myślę o założeniu drugiego, bardziej ukrytego i poruszającego inne tematy, które na aktualnym blogu są tak troszkę... "zabronione"... Zabronione przez obecność niektórych osób.