Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Blog
Autor Wiadomość
frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 20:08   

temat dla mnie. zaczęłam pisac od 2007 r blogi. w tym jeden byl poświecony filmowi "Leon Zawodowiec" było tam wszystko, począwszy od opisu postaci po aktorów i nawet roślinka Leona miała tam swój obszerny kawalek. :D
reszta łacznie chyba z 4 blogi - były typowo pamiętnikowe. ogolnie na onecie pisalam. teraz przenioslam się na nowy bo poprzedni mial pewnych niepotrzebnych mi czytajacych, którzy strasznie wpływali na to co napsize - a przecież miałam tam pisac o tym co chcę powiedziec a nie mam komu, i to z serca a nie z przymusu.
takze nowy mam i kto ma wiedzieć ten wie a reszta pewnie z forum się dowiedziala.

blogowac lubie i czytać takze.
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

OjDanaDana 

Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 23:17   

Blog o Leonie? :) Ja kiedyś prowadziłam blog z i o przysłowiach świata. Niestety nie przetrwał.

I też lubię blogować, bardzo miło wspominam pierwszy pamiętnik, pisałam tam na prawdę dużo i prawie codziennie (bez poniedziałków). Blog zginął śmiercią tragiczną - inny użytkownik przypadkowo go usunął myśląc, że jest do siebie zalogowany (i weź dziel z kimś kompa). To była tragedia. :P

Nadal piszę choć już nie tak obszernie i o wiele rzadziej. Ostatnio też myślę o założeniu drugiego, bardziej ukrytego i poruszającego inne tematy, które na aktualnym blogu są tak troszkę... "zabronione"... :roll: Zabronione przez obecność niektórych osób.

Tylko jeszcze nie wiem gdzie. :P

totylkoja 

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2012 18:58   Mam bloga:)

Uwielbiam blogować i mam bloga :-D

Bardzo fajnie, że jest ten temat, ale szkoda, że nie ma zbytnio żadnych blogów dodanych. Chętnie bym sobie powchodziła na blogi innych socjo:)

Pozdrawiam

jesuis 

Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 21:51   Re: Mam bloga:)

totylkoja napisał/a:
Uwielbiam blogować i mam bloga :-D

Bardzo fajnie, że jest ten temat, ale szkoda, że nie ma zbytnio żadnych blogów dodanych. Chętnie bym sobie powchodziła na blogi innych socjo:)

Pozdrawiam

Rzuciłem okiem i muszę przyznać, że mi się podoba, a rzadko mi się coś podoba ;-)

totylkoja 

Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 22:47   

jesuis napisał/a:
Rzuciłem okiem i muszę przyznać, że mi się podoba, a rzadko mi się coś podoba

Bardzo Ci dziękuję za słowa uznania:) i pozdrawiam ...no i oczywiście zapraszam kiedy tylko zechcesz do poczytania:)

Odpowiedz do tematu