Nikt się nie pali do zadania kolejnej zagadki , to sam się wproszę pomimo nie posiadania sensownych ku temu warunków, tj. trzeba w linku zamienić , na .
Podpowiedź: w filmie tym gra mój ulubiony aktor dodałam już wcześniej kadr z filmu w którym on grał. Natomiast aktorka zasłynęła z roli w bardzo znanym filmie, którego tytuł wam tu podany za bardzo by wam sprawe ułatwił więc nakieruję na inny, grała z pewnym młodym Niemcem w dramacie nakręconym na podstawie ksiązki.
Ostatnio zmieniony przez kermitthefrog Wto 27 Mar, 2012 11:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie, to nie ten film. Kolejna podpowiedź, może teraz o aktorze, mnóstwo ludzi po pierwszych jego głośnych filmach zaszufladkowała go jako aktora-idiote grającego tylko w głupich filmach, mimo tego zagrał m.in. w rewelacyjnym dramacie z którego kadr już wcześniej wrzuciłam.
Natomiast jeśli chodzi o aktorkę i film o którym już wspomniałam, to głownym wątkiem w nim jest romans dojrzałej kobiety z młodym chłopakiem.