spytałabym go czy wszystko ok, jesli wydałby mi się spoko czlowiekiem a nie pijakiem to zaprosilabym go chociaż na korytarz do domu i dala coś do jedzenia lub jakiś grosz....
... twoja matka okazała się kosmitką ?
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
pijak też człowiek...
niektórzy bezdomni pijacy mogą być bardziej "spoko" niż bezdomni nie-pijacy (albo raczej pijący mniej), tylko po prostu życie dało im tak w d*** że skończyli w rynsztoku z butelką w ręce...
idę spać.
_________________ nieskończoność za nami, nieskończoność przed nami, a my między nieskończonościami - Konfucjusz
Co byś zrobił/a gdyby zaproponowany Tobie darmowy miesięczny pobyt na bezludnej wyspie bez możliwości zabrania osób towarzyszących? Wyżywienie i domek na miejscu.
banita
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 07:42
Kurahk, twoja propozycja to raj dla fobika, ja tam się pisze na bezludną wyspe w swoim towarzystwie, żywej duszy.. jaki komfort psychiczny
_________________ odwaga-to być przestraszonym śmiertelnie,ale osiodłać konia, mimo to
Byłabym uradowana! Spakowałabym milion rzeczy, sztalugę, płótna w blejtramach i farby i mogę tam siedzieć całe życie Gdybym po tym miesiącu musiała wracać, to byłby cyrk.
Co byś zrobił/a, gdybyś rano pod swoją poduszką znalazł/a homara?
_________________ ...Mam w sobie żywioł
Wodę w ustach
Ogień w wątrobie
W bucie piach