który przyszedł mi do głowy od pewnej piosenki i zarazem tytułu mojej ukochanej płyty
Szi dazynt si her bjuutiii. Jak ja tego nie cierpię, hehe.
(Zakładam, że trafiłem)
Cytat:
Też postanowiłam nie używać mojego zwyczajowego nicka
A ja trzęsę dupką, bo swój zwyczajowy tylko lekko zmieniłem (na hebrajsko brzmiący. Tak jakoś mi się kiedyś skojarzyło) i jeszcze ktoś mnie znajdzie. Oryginał ma związek z łosiem. Też tak jakoś wyszło.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Pią 04 Lis, 2011 21:51, w całości zmieniany 1 raz
the fragile
Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 18:27
Mosze Elkman napisał/a:
Szi dazynt si her bjuutiii. Jak ja tego nie cierpię, hehe.
(Zakładam, że trafiłem)
Oczywiście, że trafiłeś. Heh, mam nadzieję, że tylko tą piosenkę a nie cały NIN przy takiej znajomości
Mosze Elkman napisał/a:
A ja trzęsę dupką, bo swój zwyczajowy tylko lekko zmieniłem (na hebrajsko brzmiący. Tak jakoś mi się kiedyś skojarzyło) i jeszcze ktoś mnie znajdzie.
W takim razie lepiej przemilczę, że twój nick od razu skojarzył mi się właśnie z takim innym podobnym, który widywałam już w necie
Zwykle używam innego nicka, ale nie chciałem używać go na tym forum. Mój nick pochodzi z mojego ulubionego serialu Z Archiwum X(X-Files) oznacza "nie ufaj nikomu" (trust no one) co świetnie odzwierciedla moją osobowość.
kermitthefrog - wybrałam Kermita mimo, że nigdy nie oglądałam Ulicy sezamkowej, za to oglądam Family guy i tam również pojawia się Kermit i mimo, że jest tylko w kilku dosłownie scenkach to utkwił mi w pamięci
ja mam mrrrukocie bo kocham koty, znacza dlamnie duzo w zyciu, kocham ich bardziej od ludzi:) obcych bo wiadomo ze babcia jest wazna bardziej chociaz nigdy bym nie chciala wybeirac. Mam 3 koty ktore kocham mocno. I ja czuje sie jak kotka..miaucze...mrucze...kocham mleko pic , mozna powiedziec ze czasami wolalabym byc kotem niz czlowiekiem..by ktos wziol na kolanka glaskal..i nie miec zdnych odpowiedzialnosci..
_________________ Keep talking bitch! you're making me famous
Bawiłem się google translatorem wpisując różne wyrazy związane z fobią i tłumacząc je na łacinę.
Przy słowie "nerwowy" wyszło timidus. Gdy przetłumaczyłem w drugą stronę wyszło "bojaźliwy" — czyli pasuje jak ulał. No i brzmi tak dostojnie, jak imię jakiegoś rzymskiego cesarza
Frog - żaba.
żaba - bo lubie żaby. fotografuje je, oglądam, czytam o nich, łapie zatruwam im życie swoją osobą.
kocham żabki jaszczurki i takie tam
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
Kiedyś było 'naspidowany' , tylko bez skojarzeń ;] to przez miśia uszatka i znajomych moich, bo ogladalismy parodie misia uszatka i ktos tam powiedział ze ten i ten to ten, na mnie padło że ten królik cos tam krzyczał 'naspidowany..." potem niedawno skróciłem do "Spide" i tak zostało
VV to pseudonim sceniczny Alison Mosshart - posiadaczki najpiękniejszego i najbardziej drapieżnego głosu pod słońcem. Jest to także wokalistka dwóch z moich ulubionych kapel (The Kills i The Dead Weather.) Do tego piękna i sympatyczna
Przedstawiona na obrazku po lewej
_________________ It doesn't make a difference if you're right or wrong; you just have to make a decision.