Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Znaczenie Waszych nicków :)
Autor Wiadomość
Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 21:50   

Cytat:
który przyszedł mi do głowy od pewnej piosenki i zarazem tytułu mojej ukochanej płyty

Szi dazynt si her bjuutiii. Jak ja tego nie cierpię, hehe.
(Zakładam, że trafiłem)

Cytat:
Też postanowiłam nie używać mojego zwyczajowego nicka

A ja trzęsę dupką, bo swój zwyczajowy tylko lekko zmieniłem (na hebrajsko brzmiący. Tak jakoś mi się kiedyś skojarzyło) i jeszcze ktoś mnie znajdzie. Oryginał ma związek z łosiem. Też tak jakoś wyszło.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Pią 04 Lis, 2011 21:51, w całości zmieniany 1 raz  

the fragile 

Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 18:27   

Mosze Elkman napisał/a:
Szi dazynt si her bjuutiii. Jak ja tego nie cierpię, hehe.
(Zakładam, że trafiłem)

Oczywiście, że trafiłeś. Heh, mam nadzieję, że tylko tą piosenkę a nie cały NIN przy takiej znajomości ;)

Mosze Elkman napisał/a:
A ja trzęsę dupką, bo swój zwyczajowy tylko lekko zmieniłem (na hebrajsko brzmiący. Tak jakoś mi się kiedyś skojarzyło) i jeszcze ktoś mnie znajdzie.

W takim razie lepiej przemilczę, że twój nick od razu skojarzył mi się właśnie z takim innym podobnym, który widywałam już w necie :-P

trustno1 

Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 21:17   

Zwykle używam innego nicka, ale nie chciałem używać go na tym forum. Mój nick pochodzi z mojego ulubionego serialu Z Archiwum X(X-Files) oznacza "nie ufaj nikomu" (trust no one) co świetnie odzwierciedla moją osobowość. ;-)

Stalugwa 

Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 23:24   

Mosze Elkman napisał/a:
A ja trzęsę dupką, bo swój zwyczajowy tylko lekko zmieniłem (...) i jeszcze ktoś mnie znajdzie

W takim razie powinieneś był raczej zachować tę informację dla siebie...
Ostatnio zmieniony przez Stalugwa Sob 05 Lis, 2011 23:25, w całości zmieniany 2 razy  

kermitthefrog 

Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 14:47   

kermitthefrog - wybrałam Kermita mimo, że nigdy nie oglądałam Ulicy sezamkowej, za to oglądam Family guy i tam również pojawia się Kermit i mimo, że jest tylko w kilku dosłownie scenkach to utkwił mi w pamięci ;-)

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 16:18   

ja mam mrrrukocie bo kocham koty, znacza dlamnie duzo w zyciu, kocham ich bardziej od ludzi:) obcych bo wiadomo ze babcia jest wazna bardziej chociaz nigdy bym nie chciala wybeirac. Mam 3 koty ktore kocham mocno. I ja czuje sie jak kotka..miaucze...mrucze...kocham mleko pic , mozna powiedziec ze czasami wolalabym byc kotem niz czlowiekiem..by ktos wziol na kolanka glaskal..i nie miec zdnych odpowiedzialnosci..

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

timidus 

Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 16:16   

Bawiłem się google translatorem wpisując różne wyrazy związane z fobią i tłumacząc je na łacinę.
Przy słowie "nerwowy" wyszło timidus. Gdy przetłumaczyłem w drugą stronę wyszło "bojaźliwy" — czyli pasuje jak ulał. No i brzmi tak dostojnie, jak imię jakiegoś rzymskiego cesarza :-D

nujazz 

Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 17:09   

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nu_jazz

Mortimer 

Wysłany: Nie 18 Gru, 2011 19:45   

Mort z knigi Pratchetta pod tym samym tytułem i Mordimer Madderdin z Cyklu Inkwizytorskiego Piekary
guilt keeps me alive
at the bottom

frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 11:22   

Frog - żaba.
żaba - bo lubie żaby. fotografuje je, oglądam, czytam o nich, łapie :mrgreen: zatruwam im życie swoją osobą.
kocham żabki jaszczurki i takie tam :)
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

Spide 

Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 15:23   

Kiedyś było 'naspidowany' , tylko bez skojarzeń ;] to przez miśia uszatka i znajomych moich, bo ogladalismy parodie misia uszatka i ktos tam powiedział ze ten i ten to ten, na mnie padło że ten królik cos tam krzyczał 'naspidowany..." potem niedawno skróciłem do "Spide" i tak zostało :roll:

interstate8 

Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 15:37   

mój nick to piosenka Modest Mouse <3

ChrisRedfield 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 20:18   

Wybrałem ten nick bo lubię Resident Evil .

VV 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 21:54   

VV to pseudonim sceniczny Alison Mosshart - posiadaczki najpiękniejszego i najbardziej drapieżnego głosu pod słońcem. Jest to także wokalistka dwóch z moich ulubionych kapel (The Kills i The Dead Weather.) Do tego piękna i sympatyczna :mrgreen:
Przedstawiona na obrazku po lewej :-)

Odpowiedz do tematu