Wysłany: Wto 01 Gru, 2009 10:02 Re: Wasz wymarzony prezent od Świętego Mikołaja na ten rok
hmmm szczerze nie marzy mi się prezent bo wyjątkowo nie lubię świąt a już na pewno wigilii i nowego roku.Ale jak już to chciałam bym zostać jakiś porządny kurs z angielskiego on-line na komputer widziałam taki w sklepie.od beginner po upper-intermediate
_________________ Który z panów chciałby zostac moim przyjacielem od serca od spraw duchowych ?
A ja bym chciała, żeby fundnął mi porządną i w 100% udaną operację kości w stopach.. ale takich nie ma, więc mógłby stworzyć dla mnie jakiegoś "Adama", który by pokochał mnie taką, jaką jestem. I rzecz jasna, żeby działało to w dwie strony.. Tego chyba najbardziej mi brakuje.
Dobra, a tak serio i realnie, to chciałabym, żeby fundnął mi stancję na studia w przyszłym roku akademickim.
Szkoda, że Święty Mikołaj nie istnieje..
_________________ 'I widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie.'
A ja chcem dostać samochód
Oprócz tego może być jakaś dobra cyfrówka, pełno ciuchów, struny do gitary, których nigdzie dostać nie idzie, aaa... i przepis na pewność siebie by się przydał
A ja chcem dostać samochód
Oprócz tego może być jakaś dobra cyfrówka, pełno ciuchów, struny do gitary, których nigdzie dostać nie idzie, aaa... i przepis na pewność siebie by się przydał
To jak już Ci da ten przepis, to weź mi go zeskanuj i prześlij na maila
_________________ 'I widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie.'
Skoro dzisiaj Mikołajki to może warto porozmawiać o prezentach
Lubicie dawać prezenty? Często to robicie?
Macie zawsze pomysł na prezent? U mnie z tym najgorzej lubię dawać prezenty ale cóż prezent ode mnie nie może być od tak kupiony tylko musi być przemyślany
_________________ "Życie musisz spijać z kryształowego kieliszka a nie siorbać z blaszanego garnuszka."
Ostatnio zmieniony przez ZoltaKredka Wto 06 Gru, 2011 19:24, w całości zmieniany 1 raz
nie lubię dawać prezentów ani dostawać. same kłopoty z tym. co kupić, a czy się spodoba, a czy się przyda, a czy to wystarczająco fajne, a może tylko udaje że się cieszy itp itd.
_________________ W taki dzień jak ten Marco Polo wyruszył do Chin.
A ty jakie masz plany na dzisiaj?