Ambitne życzenia Michał, choć myślę, że Mikołaj w worku (nie żebym kwestionował wielkość tego wora ) raczej takiego prezentu nie ma,
Ja dostałem płytę i się cieszę, ale prezent był "uzgodniony".
PS. Nie martw się Michał, być może Mikołaj w inny sposób spełni to życzenie. Nie być może a na pewno.
the fragile
Wysłany: Wto 06 Gru, 2011 21:18
Chyba jak dużo osób tutaj najbardziej chciałabym mieć obok kogoś do pary A tak bardziej realistycznie to wymarzył mi się ostatnio bilet na koncert, ale na razie nie ma takiego w pobliżu..
A sama prezenty lubię dawać, bo lubię sprawiać innym radość Jednak bardziej niż pod przymusem na daną okazję to tak po prostu kiedy przypadkiem znajdę coś co pomyślę, że jest idealnym prezentem dla kogoś. Ostatnio udało mi się tak uszczęśliwić koleżankę i jestem z tego bardzo dumna A dostawać to tym bardziej lubię, szczególnie, że dużo jest trafionych tylko głupio mi, bo wydaje mi się, że nie potrafię odpowiednio wylewnie za nie dziękować.. tylko ja tak mam?
ZoltaKredka, No oczywiście ze Play Station 3 ;] przy okazji mi tez
Razem z battlefield'em 3 ;]
_________________ Wiesz, że miało być inaczej mimo to nic się nie zmienia
(To ta ziemia każe nam mieć marzenia)
Mieliśmy chłonąć to, o co walczyły pokolenia
Stojąc naprzeciwko świata miała nie łapać nas trema
A poza tym kupę kasy na lekarzy, nowego kompa i telefon, saksofon albo trąbkę, piłę tarczową, młot z kowadłem i sprzęt do nagrywania dźwięków środowiskowych, domowe studio nagraniowe, psa pokroju nowofunlanda, uczciwe ciuchy, wiadro świętego spokoju, teleskop, jeszcze jakiś zestaw klocków, mieszkanie w Krakowie, dyskografię Coil, jakiś obraz Gigera albo Beksińskiego na ścianę, karton czipsów, piżamkę w dinozaury i bokserki z tukanami, no i jeszcze trochę kasy, bym mógł sobie kupić miłość.
Proszę Cię, Mikołaju.
@dół: niet, ale chciałbym na czymś zacząć grać.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Czw 08 Gru, 2011 22:05, w całości zmieniany 2 razy