Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ubrania itp :)
Autor Wiadomość
malaa134 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 19:17   Ubrania itp :)

Hej :)

Jaki macie styl ? W co najchętniej się ubieracie ? Jakie macie ulubione kolory ubrań ?

Do dziewczyn :) Malujecie się ? Tak w zwykły dzień ? Mocny czy lekki makijaż ?

ki

Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 19:21   

W dzinsy zwykle. Najbardziej lubie zakladac parę bluzek róznych na siebie, tusz na rzęsę;-) i tyle. jak mam się wystroic to zakładam kolczyki i wtedy wiadomo ze jestem wystrojona;-) A kolory to rózne, kiedyś mialam same ciemne, granatowe i szare a ostatnio nawet całe pranie kolorowych ciuchów się nazbierało, więc chyba cos sie zmienia w mojej szafie..

plamka123 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 19:31   Re: Ubrania itp :)

podstawówka-gimnazjum miałam zwyczajny nie lubiłam spódniczek i butów na obcasów dalej ich nie lubię i w nich nie chodzę.Nie malowałam się wcale.
Liceum czarne luźne ciuchy , pomalowane na czarno paznokcie itd malować malowałam się raczej rzadko bo mi tego nie chce robić
studia raczej teraz normalnie , nie chodzę w butach an obcasach jestem zwolenniczka adidasów raczej chodzę w spodniach a w spódnicy raz , dwa razy za rok.Nie lubię bluzek z dużym dekoltem raczej lubię takie lekkie wycięcie.Malować maluje się też sporadycznie bo rano jak idę do szkoły nie chce mi się wstawać wczesność by zrobić jakiś tam makijaż. A jak już używam coś to tylko bezbarwnego lakieru do paznokci , tusz do rzęs, no i ochrona pomadkę.

malaa134 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 19:33   

Ja ostatnio ciągle ubieram się w ciemne kolory i trochę nie mogę tego zrozumieć !?
Jeszcze jakiś rok temu lubiłam kolor różowy i chciałam kupować takie bluzki, dodatki..malowałam się całkiem mocno..a ostatnio wszystko mam w d**** !!! Wszystko musi być ciemne, ale za to słabo się maluję :)
Nie wiem chyba powoli dopiero teraz znajduje swój styl..:) Chyba, że znowu coś się zmieni..a i lubię takie rockowe dodatki ostatnio..:D

magdalencja 

Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 19:36   

Styl sportowo-elegancki. Dzinsy albo jakieś spodnie, lub rybaczki, ostatnio nawet spódnice. Do tego jakieś sweterki, lub bluzeczki, lub tshirty, raczej obcisłe. Uwielbiam kolor różowy i fioletowy, ale mam różne kolory ubrań, ostatnio nawet zielone, choć kiedyś nie lubiłam zielonego. Buty to balerinki, albo indyjskie buty z cekinami, latem japonki lub sandały na obcasie, zimą kozaki na obcasie, adidasy też noszę. Do tego jakieś szale, uwielbiam kolczyki i noszę codziennie inne i codziennie pełny makijaż z racji pracy. Uwielbiam mocno pomalowane oczy, a na ustach tylko błyszczyk, choć przez pracę ostatnio bardziej eksperymentuję. Na oczach miałam chyba każdy z możliwych kolorów, nawet polubiłam bardzo róż do policzków, choć jak wracam do domu to zmywam tą tapetę. W pracy nie możemy być niepomalowane lub w niekompletnym makijażu. Z ubrań nienawidzę czapek i zakładam tylko kiedy jest naprawdę siarczysty mróz.
A i jeszcze się przyznam, że umiem robić tipsy żelowe i sobie robię. Choć przez 2 miesiące ostatnio nie miałam. Czasem tylko kładę trochę żelu na swoje paznokcie, dzięki czemu się nie łamią, i na to lakier, zazwyczaj bardzo mocny, tzn czerwony. fioletowy, czy ciemnoróżowy, choć lubię tez french i na to przyklejone białe cyrkonie lub coś w tym rodzaju.
Ostatnio zmieniony przez magdalencja Sro 30 Wrz, 2009 19:41, w całości zmieniany 1 raz  

plamka123 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 19:39   

no to ja w zimę nie potrafię chodzić bez czapki tak się nauczyłam od małego i tak zostało nie wyobrażam sobie chodzić zimą w gołej głowie.

Unti 
Humanoid

Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 20:32   

Zależy od humoru xD
Raz mam ochotę na sukienki/spódnice i kolorowe, dziewczęce bluzki, innym razem ubieram się w dżinsy i męskie koszulki ^^ Jakoś takiego super stylu nie mam, ale uznaję, że najważniejsze, bym się czuła dobrze w ciuchach, nie ma co się stroić, a potem czuć się źle.
Buty to zazwyczaj japonki i adidasy, mam jednak w szafie z trzy pary na obcasiku, ale i tak mało kiedy noszę, nie chce mi się xD

Malować maluję się rzadko, cierpliwości nie mam o.O

Everybody lies.

Love me, Gość!

Marla 

Wysłany: Czw 01 Paź, 2009 10:00   

o to może się zrobi z tego taki babski wątek hehe :mrgreen:
Kiedyś lubiłam gotycki styl - gorsety, czarne ciuchy, mocny makeup. Ale skończyłam liceum i znormalniałam :P
Dzisiaj maluję się rzadko ubieram dopasowaną bluzkę, raczej w ciemnym kolorze i dżinsy albo spódnicę w stylu hippie. Z biżuterii to ewentualnie coś na szyję, z kolczyków zrezygnowałam jak się uczuliłam na nikiel.
Z butów to najczęściej noszę adidasy bądź baleriny.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Czw 01 Paź, 2009 10:17   

Ubieram się w to, co mam. Mam niewiele, bo nienawidzę chodzić po sklepach.

Zna ktoś jakiś internetowy sklep z dużym wyborem najróżniejszych ciuchów :?:
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Nat. 
Timide*

Wysłany: Czw 01 Paź, 2009 10:43   

Fajny wątek ;-)
Ja przeważnie to normalnie dżinsy, bluzeczka, sweterek albo kurtka, adidasy. Do tego jakaś biżuteria: kolczyki, bransoletki. Jakoś nie "kombinuje" z ubraniami, co by sie za bardzo nie rzucać w oczy. Od święta to już wtedy moge sie ubrać inaczej np: tunika, leginsy, kozaczki(w zimie) Buty na szpilkach mam jedne i 3 pary kozaków na koturnie, które leżą sobie w szafie i czekają na okazje :-P W lecie wiadomo krutkie spodenki, bluzeczka, japonki. W mojej szafie przeważa kolor czarny i biały, ale jest też różowy, niebieski, szary - to te kolory, które lubie najbardziej. Nie cierpie rybaczek(u mnie w mieście co druga osoba je nosi w lecie). Nie lubie też czapek i szali.

Co do makijażu to oczy maluje na czarno(powieki) i troche na "dole" oka. W rzeczywistości nie jest on aż taki ciemny, jak by mógł się wam wydawać. I usta maluje pomadką, która barwi na taki delikatny czerwony. Błyszczyka żadko używam, ponieważ zdaża się, że mi się do niego włosy przyklejają jak zawieje wiatr :-P
Paznokcie maluje, jak mam ochote. Przeważnie jest to kolor czarny, różowy lub czerwony. Na wakacjach maluje na dwa kolory: czarny i różowy tzn: 1 paznokć czarny, następny obok różowy i tak samo z resztą :-P

To chyba tyle :->

frotka 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 13:32   

(...)
Ostatnio zmieniony przez frotka Nie 25 Paź, 2009 22:31, w całości zmieniany 1 raz  

Milky 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 16:18   

styl sportowo-elegancki.
Kolorystyka-ostatnimi czasy kocham czarny,noszę również szare,białe i niekiedy czerwone rzeczy.
buty-Nienawidzę kozaków!potrafię cała zimę przechodzić w jakiś półbutach,chyba że na prawdę mnie przymrozi to wtedy już włożę.Najczęściej chodzę w adidasach,trampkach,półbutach skórzanych,latem w sandałach odkąd zauważyłam że kiedy chodzę w japonkach to zaczynają mnie boleć kolana :scratch: w swej kolekcji posiadam jeden jedyny egzemplarz balerinek.
Bluzki-większość w stylu sportowym,ale mam też kilka sweterkowatych i właśnie na rzecz sweterków zamierzam trochę zminić swój styl.Aha uwielbiam też koszulki polo i zwykle stawiam wtedy kołnierzyk na sztorc.
spodnie-ciemne proste dzinsy,szare,czarne spodnie,niektóre na kancik
spódnice/sukienki-pomimo,że wyglądam w nich ładnie :-) można mnie w tym zobaczyć tylko od święta
skarpetki-tylko i wyłącznie tzw. stopki,czasami tylko zimą ubieram jakieś grubsze.
inne-zimą nie noszę czapki ale opaskę na uszy,bardzo lubię szaliki.Do tego czarny płaszcz,czarna kurtka i jak teraz jesienią grubsza wełniana marynarka-tzn nie wszystko na raz :-P Nie noszę pierścionków,łańcuszków,tylko kolczyki,za odzobę robi również mój zegarek.Makijaż jak dla mnie nie istnieje,może i bym stosowała np. tusz do rzęs ale powoduje to u mnie łzawienie więc skutek jest odwrotny.Zdarza się że pomaluję paznokcie,najczęściej french ale nie chce mi się nad tym bawić.

nika811

Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 18:52   

Styl tak zwany wygodny :-P
Czyli: buciory - najchętniej glany, dżinsy - krój klasyczny, koszulka - w stylu sportowym i bluza bądź sweter :)

Kolory - najwięcej mam ubrań czarnych i czerwonych (moja babcia mówi, że to sztańskie kolory :evil: )

Co do makijażu to tylko od święta :-P

katzenminze 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 23:11   

ubieram wszystko, co mi się podoba, a jednocześnie pasuje do mojej figury. spódnice, spodnie, sweterki, t-shirty. glany i buty na obcasie :)
jeśli chodzi o kolory, to staram się łączyć rozmaite barwy w najróżniejszych odcieniach z ciemnymi albo neutralnymi tonacjami. jedyne kolory jakich staram się unikać to pomarańczowy i beżowy, wyglądam w nich niedobrze. czerwień stosuję również z dużym umiarem.

lubię wszelkiego typu dodatki -różne szaliki, korale, kolczyki, łańcuszki. lubię też mieć pomalowane paznokcie, najczęściej w neutralnym kolorze, ale również w najróżniejszych barwach. na co dzień maluję jedynie powieki i stosuję błyszczyk do ust, czasami nakładam róż albo używam korektora.
Is this my wonderful prize?

Maryś 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 00:14   

Nienawidze gadać o ciuchach. :chytry: Fakt, że miałam sie urodzić chłopakiem sprawił, że myśle typowo męsko :-P
Kupowanie ubrań- męczania :-? Najpierw obejde całe miasto dopiero na drugi dzien zakupy bo nie kupie czegoś nieprzemyślanego przecież :lol:
Ogólnie- zakładam to co mi sie podoba, a co mi sie podoba <myśli>? :lol: Napewno musi byc dekolt bo mnie dusi jak mam coś pod samą szyje i się wpieniam i o :mrgreen: Najcześciej dzinsy i bluzy z kapturem... Ogólnie to wygladam jak dziecko z gimnazjum :lol: Czasami to zaszaleje... mini, kozaczki :-P Lala jak talala :lol:
tapeta- absolutne minimum :-D Nie ma czasu jak trzeba gnać za autobusem :lol2: :hahaha: Chyba, że z kumeplą jakieś sesje... Ale żeby się tak pożadnie umalować? Musiałabym o 3,4 w nocy wstawać :rotfl9:
Biżuteria? Czasami jak mam troche czasu do tego autobusa :-P to coś tam założe :-P Kolczyki uwielbiam :mrgreen: Najlepiej wiszące :mrgreen:
Fryzy: Najczęsciej rozpuszczone włosy, jak mi wiatr je posmaga to wyglądam jak oszołom jakiś ale podobno to dodaje mi uroku :mrgreen:
No i oto macie Marysia w całej okazałości :czarodziej:

Odpowiedz do tematu