Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ubrania itp :)
Autor Wiadomość
Waszka 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 21:54   

Hmm, a mi chyba wszystko jedno i tak nie mam pamięci do wyglądu, ubrań innych osób, nie zwracam na to uwagi i wszystkie komentarze "a bo widziałaś w co ona była wczoraj ubrana ..." "nosi już te spodnie 3 dzień" i inne tego typu są dla mnie zawsze zaskakujące. Osiągam oświecenie zen : D
Do twarzy też nie mam pamięci

Disturbed 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 23:30   

Cytat:
Dziewczyny ,lubicie jak facet chodzi w koszulach ? Coś w tym stylu: http://lux-shopping.pl/images/55.JPG

No właśnie co myślicie o takich koszulach? Ostatnio kupiłem taką koszulę i czarne dzinsy do nich, spodobał mi się taki styl. :-) Od razu koleżanka stwierdziła że wyglądam świetnie. :-D
Ogólnie to ubieram się w raczej skromne ubrania w stonowanych kolorach.

Karen 

Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 14:21   

Ubrania nie mają dla mnie znaczenia, nie interesuję się tym a ja ubierałam się jak pijak, ćpun, transseksualista :twisted: zawsze ubrania w ciemnych kolorach, nie wiem czy to objaw depresji czy czegoś innego, ale mało rzeczy akceptuję. Tak ubierałam się na złość innym, żeby pokazać, że mam w dupie ich modę, sram na ich modę :twisted: i mogę robić co tylko zechcę, bo mam władzę i nawet narzekania rodzinki nic tu nie zmieniły :twisted: a ja miałam tylko satysfakcję, że robię na złość i odwrotnie niż wszyscy. Jak jestem indywidualistą to muszę być oryginalna i zamiast z prądem płynąć pod prąd. Szczera jestem do bólu. Czasami mam wrażenie, że nie powinnam tak się ubierać, wiem, że robiłam to w takim celu, żeby prowokować innych, prowokować jakieś dziewczynki/psiapsiółki do śmiechu. :lol: W sumie to nie moja wina, że zajmują się plotkowaniem :lol: . Czasami tak było, że ludzie nie wiedzieli czy jestem chłopcem czy kobietą, bo niektórzy chłopcy noszą długie włosy i oczywiście ubierają się tak luzacko a te dłuższe włosy mają najczęściej metalowcy, ale to w sumie nie jest nic dziwnego, bo ludzie różnie się ubierają, niekoniecznie w słodkie, różowe ubranka...

FlyLeaf 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 14:30   

[....]
Ostatnio zmieniony przez FlyLeaf Wto 10 Sie, 2010 19:58, w całości zmieniany 1 raz  

mateo90 

Wysłany: Sob 31 Lip, 2010 17:38   

Buty - przede wszystkim trampki. Na uroczyste okazje mam coś pomiędzy półbutami i adidasami.

Spodnie - tylko i wyłącznie jeansy.

Górna część - zazwyczaj koszulka z nadrukiem jakiegoś zespołu. Lubię tez nosić koszule. Nienawidzę bluz z kapturami.

Kolorystyka - w 90% czerń lub granat.

Nie dbam zbytnio o wygląd. Bardziej od ubrań nie dałbym sobie zmienić wyglądu polegającego na długich włosach(zazwyczaj spiętych w kucyk).

— Fryderyk Nietzsche

patryk.j 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010 16:10   

lubię kolory

błękitno-białe buty do tego niebieskie dżinsy z koniecznie żółtym paskiem [uwielbiam żółte paski] koszulka z jakimś kolorowym nadrukiem i czarna czapka
tak to zwykle wygląda ;p

lubię sweterki takie lekkie i przewiewne
koszule z krótkim rękawem
spodnie m65 woodlandy

obecnie poluje na jasna i kolorowa rozpinana bluzę z kapturem
ale żadna mi się nie podoba

Mówiąc o swoich słabościach dajesz ludziom broń do ręki.

Nieśmiały 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010 16:29   

Ja najczęściej na dziada. Nie przywiązuję uwagi do ubioru. Ubieram co mam pod ręką i jest wyprasowane. Ubranie to tylko nakrycie wierzchnie dla ukrycia ciała. Lubię koszule, polo, eleganckie buty. Nienawidzę garnituru, bo czuję się w nim spięty strasznie.

steed 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010 21:16   

Jeśli chodzi o dół to przeważnie ciemne spodnie,zdarzają się jaśniejsze :)
Trampki, Adidasy.
Kolor, lubię czarny, Fioletowy,nawet niebieski
Najchętniej jakiś T-shirt, lub koszula, Najczęściej w kratkę

Radziecki 

Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 11:44   

Buty: Na ogół adidasy (niegdyś markowe dla zaleczenia kompleksów, teraz jakoś mi przeszło i w sobotę kupiłem u chinola za pięć dych :mrgreen: )

Spodnie: Jeansy albo bojówki (M65, DPM albo czasem na miasto idę w slużbowych :mrgreen: )

Wierzch: t-shirty, koszule, koszula na t-shircie, bluzy bez kaptura (tych rozpinanych nie cierpię, wydają mi się takie.. zniewieściałe :mrgreen: )

Kolorystyka od czerni po błękit, nie ma różnicy. Niespecjalnie przejmuje się kanonami mody i czesto łażę jak oflej w niewyprasowanych, niedopasowanych ciuchach. :mrgreen:

PMMCMMMori 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 23:39   

Buty- Szerokie, tzw Skejtówki.

Co do spodni to jeansy lub dresy- ważne by były luźne, szerokie i krok był jak najniżej.

Z Kolei Bluzki- rękaw w połowie między łokciem a nadgarstkiem, sięgające prawie do kolan.

Bluzy- luźne z Kapturem, sporo za duże.

Do tego chustka z ogonem do łopatek i na to czapka z prostym daszkiem idącym na skos

frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 22:57   

zaczynajac od dołu:D

buty: albo adidasy albo trampki, w adidasy inwestuje więcej kasy bo lubie oryginaly. a trampki moga być tanizną.

skarpety- uwielbiam podkolanówki w paski. a w lato skarpety do kostki. mam ich tyle, ze moge dopasowac kolorystycznie chyba do kazdego stroju.

pończochy - uwielbiam, ale na specjalne okazje. samonosne. z pasem never ever.

majciochy - lubie szorty, be glupich obrazkow, ale w rożnych kolorach. niebieskie mile widziane.

spodnie - dżinsy, bardziej jasne, z wytarciami na udach. nie lubie dziur w spodniach, nigdy tez nie mam wytartych nogawek od chodzenia. pasek jak już jakiś do nich nosze to parciany, z klamrą na zasuwe a nie na przeplatanki i takie tam. nie lubie paskow świecących ani ze standartowym zapieciem przez dziurkę.

bluzki - preferuje z dekoltami w kształcie litery "v" nie moge nosić takich blisko pod szyją, bo się dusze.

koszulki - lubie z dziwnymi napisami, kazda coś dla mnie oznacza, kolekcjonuje je. mam np. z zarazkami anginy albo z ludzikiem strzelającym sobie z pistoletu od dystrybutora paliwa w glowę.

bokserki - szerokie ramiaczka to podstawa, stonowane kolory. jednolite, bez obrazkow

bluzy - kieszenie być muszą. najlepiej na zamek, ale kangurki tez mam.

kurtki - mam jedną na zime i jedna przejsciowke, nie lubie mieć dużo kurtek. musza mieć szerokie zamki i wyraźne. suwak po prostu "gruby" że tak to nazwę. nie lubie masy kieszonek tylko te przydatne na ręce i fona.
przy kurtkach cenie dziure w ściagaczu na kciuk. korzystam, kocham , uwielbiam.

lubie tez czasem wbić się wbaleriny, ale to wtedy jak musze gdzieś iść inaczej ubrana. np. na mautry.. albo na jakieś zakończdenia roku. takie tam czarne baleriny, plus spodnie czarne opinajace zadek z materialu:D lubie koszule zaznaczajace moją talie. i opinajace biust.. lubie mieć kilka guzikow odpiętych.

w domu preferuje dresy, i cieple bamboszki. śmieszne kapcie "psie łapki" "pazury" itd.
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

Ulla 

Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 23:26   

ja to najbardziej lubię się ubierać w ubrania, kto jest ze mną??

Honey123 
Marzycielka..

Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 23:57   

Kurtka-Jedynie w zimie nosze płaszczyk

Bluzki-bokserka+katana , koszula,sweterek lub żakiet

Spodnie-rurki

Buty-zazwyczaj koturny

Torebka

Biżuteria -kolczyki

ambientna 

Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 00:23   

Ubieram się dosyć nietypowo...długo by o tym gadać. Najlepiej czuję się chyba w długich koszulkach i szortach. To, jak wyglądam, zależy przeważnie od tego, jaki mam nastrój; to, czy się maluję, też. Przeważnie nie bardzo.
W bucie piach

jestem chora na wszystko, kochany

Odpowiedz do tematu