mam sprzęt czyli słuchawki i mikrofon i umiem mówić , bo próbowałem i nawet rozmowa 2,5 h trwała i chętnym dziewczynom do rozmowy (i nie tylko ) mogę podać login na pw
_________________ All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere...
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow..
Jak jeszcze nie byłem fobikiem to sobie odpalałem Skype i gadałem z ludźmi, ale raczej to byli zagraniczni goście Jakoś mniejszy stres.
W sumie to by była niezła terapia tak na żywioł pogadać z kimś obcym, to nic że z pulsem 180
Może dało by rade porozawiać
_________________ Kiedyś, gdy byłem mały mówili do mnie:
-Zaspany orle?!
Ja im opdowiadałem:
-Słucham?
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
A ja mieszkam sam i mogę się nawet drzeć na cała mordę przez 24/7 i nikomu to nie przeszkadza : )
Co do skajpaja, kiedyś myślałem nad tym, żeby z organizować taką konferencje na skype zamiast kisić się na szajsbóksie. Kiedyś nawet często się używało, w sumie mógłbym zainstalować jakby ktoś chciał pogadać