Jego zbrodnie były dla mnie nudnawe, ale nic nie poradzę na to, że jestem dziewczyną i mam swoje słabości Ale moim ulubionym jest Zodiak. Gdyby się liczyli ci z książki to zaliczyłabym jeszcze Lectera
Dołączył: 25 Wrz 2010 Posty: 226 Skąd: Pokój z kratkami w oknach.
Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 22:17
Zgadzam się z Dooku, przejaskrawiona postać. Dużo bardziej fascynował mnie Francis Dolarhyde i m.in. opisy jego dzieciństwa z "Czerwonego Smoka". Mowa o książce rzecz jasna.
MaidenBeast napisał/a:
ale nic nie poradzę na to, że jestem dziewczyną i mam swoje słabości
Słabości względem czego? Jego uroku, wyglądu? Heh, dziwne to, bo w zeznaniach wszyscy świadkowie wspólnie podkreślali, że cechą charakterystyczną "Night Stalkera" było to, że był po prostu brzydki. W przeciwieństwie do Chase'a albo Dahmera, o którym jedna z dziennikarek napisała, parafrazując: "nie dziwię się ofiarom Dahmera, sama dałabym się uwieść temu niewinnemu spojrzeniu".
_________________ Nie lubię sytuacji jak zjem juz bigosik i mi troche chlebka zostaje.
Nie powala, ale podobac to sie podoba. Ale nie róbcie afery, że miałam Ramireza na awatarze ;p a to zdjecie wybralam bo bylo jedyne, ktore mialo mniej niz 10 kb i tyle... teraz poszperalam i mam lectera i koniec dyskusji
Dołączył: 25 Wrz 2010 Posty: 226 Skąd: Pokój z kratkami w oknach.
Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 22:43
No tak, ten indiański urok. Nie przeszkadzał mi Ramirez w Avatarze . Lubiłem czytać jego biografię. I tak nikt w pozerstwie i lansiarstwie nie przebije Nicolausa Clauxa. Gardzę nim
Edit:
No i Isseii Sagawy (nie wiem jak się odmienia).
_________________ Nie lubię sytuacji jak zjem juz bigosik i mi troche chlebka zostaje.
Ostatnio zmieniony przez Knór_rozpłodowiec Sob 14 Sty, 2012 22:45, w całości zmieniany 3 razy
rzeczywiscie, mam podobne zdanie o Vargu Vikernesie - nie wiem jak sie odmienia jego imie. Ogólnie całe towarzystwo death metalowe traktuje szatana i zło za poważnie.