Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Scottie
Pią 30 Gru, 2011 14:16
Kiedys mialem w liceum dziewczyne w wieku 16 lat
Autor Wiadomość
adbej 

Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 19:53   Kiedys mialem w liceum dziewczyne w wieku 16 lat

Jestem uczniem szkoly poliecalnej informatycznej na 3cim semestrze.Juz dawno znalazlem swoja polowke w liceum poznawalem tam kolegow i kolezanek poznalem tez dziewczyne w liceum ale bylem z nia przez 5 lat i troche chciala wlasnie seksu w moim domu ale cos sie nie udalo bo przyszli rodzice do mojego mieszkania a wczesniej mieszkane bylo puste i wolne zaprosilem swoja dziewczyne do domu gdy chcialem o seks to wlasnie ja ja rozebralem i ja tez i bylo calkiem fajnie calowalismy sie gdy uslysalem dzwonek to szybko zaczelismy sie ubierac i poszlismy do jej domu i bylo dobrze zdjela mi ubranie i zaczela robic mi loda rekoma masowala mojego *** lecz puzniej przyszli puzniej rodzice i szukali mnie i byli zli ze tam do niej poszedlem poprostu martwili sie o mnie ze u niej siedze dlugo.Od dluzszego czasu chodzilem do niej do sylwestra ale teraz sie przeprowadzila bo zbyt daleko mieszka.W 2009 i 2010 zaczalem do niej jezdzic i wydawac pieniadze bo mi na niej zalezalo ale od tego czsu przestalem do niej jezdzic i kontakt sie urwal.Kiedys jeszcze raz ponownie spotykalem sie z nia.Dowiedzialem sie ze ma juz narzeczonego i o nia nie dbalem. Ale od tego momentu kontakt sie urwal i jeszcze nie odnalazłem swojej drugiej połówki. Chciałbym poczuc bliskosc dziewczyny, przytulenia po prostu wiecie ...
Odczuwam codziennie smutek, pustke, jestem spokojny, niezadowolony i brakuje mi po prostu bliskiej osoby, do której moge sie przytulic, z ktora bede mogl o wszystkim porozmawiac a ona mnie wyslucha, bedzie ze mna, bedzie mnie kochala.
Jestem niesmialy, nie mam fobi. Skad wiec samotnosc ? Jestem otwarty, mam czasem poczucie humoru, lubie ludzi, jestem odwazny. Rodzicie nie pozwalaja mi miec jakiej kolwiek dziewczyny.Chca abym skonczyl ta szkole najpierw potem praca a puzniej dziewczyna. Chpdzilem kiedys na dyskoteke czy klubu i tam byl raj,poznawalem tam dziewczyny tanczylem z nimi,przytulalem sie do jednej w tancu lecz kontakt sie urwal.
Nie Potrafie zaczepic dziewczyne na ulicy tzn potrafie zaczepic tylko znajome i na imprezach rowerowych masowych, nie potrafie w centrum handlowym badz w srodkach komunikacji miejskiej,potrafie gadac do osoby pracujacej w firmowych sklepach, dostaje numery, lecz z tym nic wiecej sie nie zrobi ... zainteresowalem je i dawaly mi numer, lecz pozniej zainteresowanie ulatnia sie i jestem tylko zwyklym znajomym z autobusu badz pkp. Gdy widze pary, slysze jak dziewczyny rozmawiaja o swoich chlopakach, na temat seksu, nie wybucham,nie staje sie bardzo na tyle nerwowy co extremalnie "szałowy" olewam to. Jezeli na przystanku dalej stoi para
przytuleni, caluja sie i slysze "dziekuje ci za tego loda kochana" mam ochote ominac ich szerokim lukiem. Denerwuja mnie takie pary, denerwuje mnie fora gdzie znajde tematy w
internecie o seksie - czy seks z bylym jest ok. Irytuje mnie jakis 16 czy 18 latek czy 20,21 ktory ma dziewczyne, zna jej cialo, ma bliskosc i nawet doswiadczyl aktu kopulacji.
Chciałbym spotkać dziewczynę, z którą mógłbym spędzać swój wolny czas, dzielić swe radości i troski, a także zaznać jej bliskości. Kobiete, która nie bedzie mogła beze mnie życ, dla której będę całym światem, która sie we mnie zakocha do szaleństwa.Moim marzeniem jest poczuc bliskość, móc sie przytulić, przejść sie trzymając sie za ręce z dziewczyna.
To tyle do przekazania informacji.

kjensisław 

Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 21:24   

Po przeczytaniu posta do głowy dobija mi się jedna myśl : Co się właśnie stało?

trololo89 

Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 21:33   

Udzielałeś się kiedyś na Insomnii?

Bo jakoś znajomo ten post wygląda.

Frost

Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 02:45   

Ale że o co chodzi?

dzieciak 

Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 14:31   

Cześć :)

Często mnie drażni, jak ludzie się czepiają czyjegoś stylu pisania, ale w tym wypadku mają absolutną rację. Mam wrażenie, że nie przeczytałeś ani razu tego, co napisałeś, a to błąd, bo pewnie sam byś zauważył, że niektóre zdania zmieniają wątek w połowie i są kompletnie niezrozumiałe, a z całego posta nie wychodzi jakaś spójna myśl - stąd: "o co chodzi?"

Ale brak akceptacji dla stylu nie równa się braku akceptacji dla osoby. Przeformatuj treść i wracaj :P

Soledad 

Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 17:40   

trololo89 napisał/a:
Udzielałeś się kiedyś na Insomnii?

Bo jakoś znajomo ten post wygląda.

to nie z Insomni, tylko stąd ;)
http://fobiaspoleczna.inf...czyny-vt497.htm

trololo89 

Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 17:50   

Faktycznie, zdawało mi się, że widziałem kiedyś taki temat na Inso ;-)

Soledad 

Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 17:57   

może napisał tu i tu, nie wykluczone ;) nie śledzę tamtego forum zbyt dokładnie, pewności nie mam.

w sumie to mam podobne odczucia co do tego tematu, jak inni, czyli "ale o co chodzi?"

Scottie 
Super Mod
Kiełbaska xD

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 14:15   

Autor się chyba twórczo wypalił. Poza tym nie wiadomo o co chodzi, więc temat przenoszę do Hyde Parku.

Odpowiedz do tematu