Na głównej stronie forum nazwa tematu jest obcięta ze względu na ograniczoną ilość miejsca w spisie treści, i pozostaje "Wstydzenie się chodzenia"
ZA KAŻDYM (KAŻDYM!) razem gdy wchodzę na stronę główną forum, patrzę na tą nazwę, i klikam na temat bo spodziewam się opowieści o wstydzie przed chodzeniem z chłopakiem lub dziewczyną, a ta tematyka mnie żywo interesuje. I ZA KAŻDYM RAZEM dopiero jak wchodze do tego tematu przypominam sobie że chodzi o CHODZENIE Z ODKRYTYMI STOPAMI i trafia mnie ciężka cholera
Wiecie jakie to wkurzające?! Ten temat budzi we mnie tony frustracji! Dziesiątki, dziesiątki razy to samo: "Ooo, wstyd przed chodzeniem, ciekawe, zobaczę... KURRRRRR przecież chodzi o dosłowne chodzenie!!! Znowu zapomniałem!!"
EDIT
Zgadnijcie co zrobiłem zaraz po wyjściu z tego tematu i zerknięciu na spis treści?
Właśnie rodzi się we mnie mania natręctw...
_________________ Jedyne czego należy się bać, to strach.
Ostatnio zmieniony przez Borealis Pią 27 Sty, 2012 20:50, w całości zmieniany 1 raz