Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wstydzenie się chodzenia z odkrytymi stopami
Autor Wiadomość
Borealis 

Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 20:47   

Taki mały offtop

Na głównej stronie forum nazwa tematu jest obcięta ze względu na ograniczoną ilość miejsca w spisie treści, i pozostaje "Wstydzenie się chodzenia"

ZA KAŻDYM (KAŻDYM!) razem gdy wchodzę na stronę główną forum, patrzę na tą nazwę, i klikam na temat bo spodziewam się opowieści o wstydzie przed chodzeniem z chłopakiem lub dziewczyną, a ta tematyka mnie żywo interesuje. I ZA KAŻDYM RAZEM dopiero jak wchodze do tego tematu przypominam sobie że chodzi o CHODZENIE Z ODKRYTYMI STOPAMI i trafia mnie ciężka cholera :evil: :evil:

Wiecie jakie to wkurzające?! Ten temat budzi we mnie tony frustracji! Dziesiątki, dziesiątki razy to samo: "Ooo, wstyd przed chodzeniem, ciekawe, zobaczę... KURRRRRR przecież chodzi o dosłowne chodzenie!!! Znowu zapomniałem!!"

:mrgreen:

EDIT
Zgadnijcie co zrobiłem zaraz po wyjściu z tego tematu i zerknięciu na spis treści?

:albino:

Właśnie rodzi się we mnie mania natręctw... :P
Ostatnio zmieniony przez Borealis Pią 27 Sty, 2012 20:50, w całości zmieniany 1 raz  

Matias 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 14:34   

ale z jakiego powodu się wstydzisz?
masz jakieś rany pod paznokciami czy coś?

lazarescu 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 18:06   

Ładne stopy trafiają się bardzo rzadko, dlatego należy je zakrywać.

Strange 

Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 20:11   

Mi się moje "plastusie" nie podobają, jednak potrzeba wygody bierze górę nad tym małym kompleksikiem.
Ostatnio zmieniony przez Strange Czw 01 Mar, 2012 20:11, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu