Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sławni choć nieśmiali...
Autor Wiadomość
truthseeker 

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 12:05   Sławni choć nieśmiali...

Nie jestem pewien, czy taki temat już był, w razie czego proszę administrację o usunięcie tego postu. ;)

Zatem, czy znacie jakieś sławne osoby cierpiące na fobię społeczną, bądź borykające się z dość mocnym poziomem nieśmiałości?

Dla przykładu mogę wymienić Johnny'ego Deppa, który jest naprawdę bardzo nieśmiały, jak na gwiazdę Hollywood. ;)

Nat. 
Timide*

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 14:25   

hmmm Tola z Blog 27 :mrgreen: Maciej Stuhr, Al Pacino i podobno Jola Rutowicz :lol:

Elpis 

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 14:33   

Anna Paquin, coś o jej sporej nieśmiałości czytałam niedawno.

frotka 

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 17:06   

Podobno Anne Hathaway jest nieśmiała, bardzo się denerwuje, kiedy umawia się z facetami.
I kiedyś gdzieś przeczytałam, że Kuba Wesołowski powiedział o sobie, że jest bardzo nieśmiały i ma problem z podrywaniem kobiet... hmm.. a te jego romanse? ;)

truthseeker 

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 20:20   

Kolejną bardzo nieśmiałą osobą, wśród słynnych (przynajmniej ongiś) gwiazd jest Harrison Ford.

Podobnie, jak w przypadku Deppa "widziałem na własne oczy", więc mogę o tym zaświadczyć. Zresztą, jeśliby ktoś potrzebował ku temu dowodów, to proszę bardzo:

1) http://www.youtube.com/watch?v=0QcyX9JWMMo

2) http://www.youtube.com/watch?v=u0jqanAitSQ

:)

Ola 

Wysłany: Wto 20 Paź, 2009 21:59   

Mi się wydaje że z polskich aktorów bardzo nieśmiały jest Lesław Żurek. Ostatnio był w Dzień dobry TVN i taki skrępowany, zdenerwowany, a taki dobry aktor. Lubię go :zeby:

frotka 

Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 16:04   

Daryl Hannach: "Wstyd przyznać, ale brak mi pewności siebie. Do tego jestem bardzo nieśmiała, co przeszkadza mi w poznawaniu nowych osób".

Herr_Kszezlaf 

Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 16:45   

Ja żadnych rumieńców nie widzę, ale zobaczcie sami -> http://www.youtube.com/watch?v=15UQ9O0j0a0

Luna

Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 20:41   

Kim Basinger podobno w dzieciństwie była bardzo nieśmiała. Eminem też jest podobno nieśmiały, co zresztą ukazano w jego na półbiograficznym filmie "8 mila".

Jeśli tak sięgnąć dalej w przeszłość, to wielu poetów i pisarzy miało problem z nieśmiałością. Np. po przeczytaniu biografii sióstr Charlotte, Emily i Anne Bronte wydaje mi się, że miały fs.

malaa134 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 20:48   

Kristen Stewart - http://www.youtube.com/watch?v=uRaGc-T36lQ

Ona tu wygląda na nieśmiałą..ale w innych wywiadach zachowuje się całkiem swobodnie ;]

truthseeker 

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 19:20   

Zgodzę się co do Kristen, u Lettermana też nie była zbyt przebojowa (w zestawieniu z jego standardowymi gośćmi, of course). Podobno druga gwiazda z Twilight, Rob Pattinson jest również lekko nieśmiała, tzn. on sam się tak wyraził o sobie w jednym z wywiadów.

W dzisiejszych czasach chwalenie się swą nieśmiałością raczej nie jest 'cool', więc chyba można osobom, które mają odwagę się do niej publicznie przyznać, że coś jest na rzeczy.

http://www.youtube.com/watch?v=KRbVy-p5_NQ - odtwórca roli Harry'ego Pottera jest chyba jednak bardziej nieśmiały od aktorów konkurencyjnego Zmierzchu...

Ola 

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 19:39   

Co do gwiazd filmu Twilight odniosłabym się trochę sceptycznie co do ich tej nieśmiałości. To prędzej taka reakcja z ich strony na duże zainteresowanie ich osobami. Nie spodziewali się aż takiego wielkiego halo wokół nich. Dlatego teraz są speszeni i nieśmiali ale z czasem im to przejdzie i staną się hoolywódzkimi pewnymi siebie gwiazdkami ;)

truthseeker 

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 21:08   

Co do Pattinsona może i masz rację, ale Kristen serio wydaje mi się być dość sztywna w każdym wywiadzie, jaki z nią widziałem. ;]

Nat. 
Timide*

Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 22:21   

truthseeker napisał/a:
Kristen serio wydaje mi się być dość sztywna w każdym wywiadzie, jaki z nią widziałem. ;]

Potwierdzam! Obejrzałam dzisiaj dużo wywiadów z nią i na każdym była taka zmieszana, nieśmiała i nawet czasem chyba nie wiedziała jak odpowiedzieć.

A Pattinson - nie wydaje mi się. On to raczej luzak i taki żartowniś.

nika811

Wysłany: Pią 23 Paź, 2009 21:45   

Czasami mi się wydaje, że głowa naszego państwa jest osobą bardzo nieśmiałą i małomówną :roll:

Odpowiedz do tematu