Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzeba bliskości
Autor Wiadomość
Skrzaciak 

Wysłany: Czw 17 Cze, 2010 22:02   Potrzeba bliskości

Ostatnio zmieniony przez Skrzaciak Sob 26 Cze, 2010 21:53, w całości zmieniany 1 raz  

Tristezza 

Wysłany: Czw 17 Cze, 2010 22:19   

...
Ostatnio zmieniony przez Tristezza Nie 27 Cze, 2010 18:39, w całości zmieniany 1 raz  

antyk
Moderator
666

Wysłany: Czw 17 Cze, 2010 22:37   

Czy oprócz przytulania masz też na myśli seks? A zresztą mi brakuje i tego i tego dlatego mam mega chcicę na przytulanie i seks, jestem nienasycony i jedno krótkie przytulenie czy jeden krótki numerek nie wystarczą :niee:
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Skrzaciak 

Wysłany: Czw 17 Cze, 2010 23:03   

Ostatnio zmieniony przez Skrzaciak Sob 26 Cze, 2010 21:54, w całości zmieniany 1 raz  

morte_ 

Wysłany: Czw 17 Cze, 2010 23:28   

....
Ostatnio zmieniony przez morte_ Czw 16 Wrz, 2010 00:52, w całości zmieniany 1 raz  

Skrzaciak 

Wysłany: Pią 18 Cze, 2010 14:05   

Ostatnio zmieniony przez Skrzaciak Sob 26 Cze, 2010 21:54, w całości zmieniany 1 raz  

jacek 

Wysłany: Pią 18 Cze, 2010 17:56   

Mi by wystarczyło gdybym miał się do kogo przytulić, seks niekoniecznie.

wodniczka25 

Wysłany: Pią 18 Cze, 2010 18:07   

Ja mam taka potrzebę , pamiętam kiedyś przegadałam z moim mężczyzną przytulona prawie cały cały dzień i cała noc robiliśmy tylko przerwy na siku i obiadek który wspólnie ugotowaliśmy niestety, jak powiedziałam mu o fobii udawał, że rozumie, a po jakimś czasie to doprowadziło do rozstania.
Przestaje już wierzyć, że ktoś jest w stanie mnie zrozumieć, zaakceptować do końca.

Maggot 
Raelianin

Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 01:41   

Hmm ciężko powiedzieć. Z dziewczyną uwielbiałem się przytulać, potrafiliśmy 2 godziny siedzieć w miejscu i się tulić ale to już przeszłość. Teraz nienawidzę przytulanie się, i tego unikam. Np pewnego razu spotkałem z kumplami koleżanki z klasy, oni na przywitanie przytulali się, i chyba nawet buziaka w policzek sobie dali. A ja się przywitałem kiwnięciem głowy, a jak jedna chciała się do mnie przytulić to szybko się odwróciłem że niby jej nie widzę. I chyba zrozumiała co chciałem przez to powiedzieć :-P
Albo raczej czego chciałem uniknąć.

Ehhh jak ja tej fobii nienawidzę...

Ola 

Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 19:56   

A ja nie lubię się przytulać do obcych, sztywnieję wtedy :P Ale potrzeba jakaś tam jest, chociaż nie wielka.

czarownica 
włóczęga

Wysłany: Nie 20 Cze, 2010 19:48   

właściwie to lubię się przytulać tylko do jednej osoby,on też lubi się długo przytulać więc nie brakuje mi przytulania;
nie mam potrzeby przytulania się do każdej bliskiej mi osoby,ktoś może być mi bliski,ale jak chce się przytulić to cała sztywnieję lub chociażby odczuwam jakiś dyskomfort zamiast przyjemności

Tristezza napisał/a:
Jeżeli ktoś mnie przytula, to z jednej strony jest mi b. przyjemnie, ale z drugiej jestem czujna i staram się nie pokazać po sobie, jakie to było dla mnie ważne.

mam tak samo i chyba właśnie to stanowi problem

"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer

Karen 

Wysłany: Sob 03 Lip, 2010 22:58   

Mi brakowało zawsze przytulenia, ale skoro nigdy tego nie miałam to mnie to drażni. Jak ktoś czegoś nigdy nie miał to nie ma do czego tęsknić, raz tylko jakiś pan mnie objął po czym zesztywniałam, nie lubię litości i już. Obcy nie mają prawa zbliżać się do mnie na odległość mniejszą niż 40 cm, wszyscy bez wyjątku, lepiej ich trzymać na dystans.

Przepioreczek 

Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010 13:39   

Praktycznie od zawsze marzyłem o przytuleniu/pocałowaniu w usta ładnej dziewczyny. Ale można żyć bez tego! Pamiętacie? W Sparcie gdyby ktoś się przytulał zostałby nadziany na widły.

nieves 
Elficka Księżniczka

Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010 15:15   

Przepioreczek napisał/a:
Pamiętacie? W Sparcie gdyby ktoś się przytulał zostałby nadziany na widły.

Dobrze, że nie żyję w starożytnej Sparcie :shock:

Ale mnie ostatnio śni się przytulanie, więc nie jest chyba dobrze. :-/ :roll:

Cyklop 

Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010 22:50   

Przepioreczek, moim zdaniem nie można, powiedział bym wręcz że to chore i nieprzyzwoite.
ja nienawidze przytulać ludzi którzy mają doła i potrzebują pocieszenia (chociaz czasem nie da rady uniknąć).

Odpowiedz do tematu