Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy wierzycie w siebie ?
Autor Wiadomość
brunet 

Wysłany: Sro 04 Sty, 2012 22:55   

srednio na jeża , zawsze tak było

jesuis 

Wysłany: Czw 05 Sty, 2012 13:00   

Gdybym w siebie nie wierzył, dawno już bym nie żył :-D

Late 

Wysłany: Czw 05 Sty, 2012 18:18   

hm.... zdarzają się jakieś momenty chwilowej jasności umysłu i wiary w siebie. Ale to baaaaaaaardzo rzadko. ;)

www.kiniuni.bloblo.pl

cette_timide 

Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 20:25   

wierzę w siebie i swoje możliwości, chociaż czasami przychodzi mi to z trudem, załamuję się jak coś mi nie wychodzi a nie powinnam, wtedy moja wiara słabnie i czuję że jestem do niczego, nie powinno tak być, ale na dzień dzisiejszy wierzę, że może mi się coś udać w życiu :-)

alekss

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 21:54   

Ja czasem mam poczucie że moge wszystko i jestem najlepszy na świecie hehe ale często bywa tak że czuje się gorszy...

TysonX 

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 23:15   

A ja mam różnie ... Generalnie staram się myśleć pozytywnie, często sobie myślę 'człowieku czemu masz nie dać rady ? ;) ' , tak samo teraz, zaczynam pewien nowy okres w swoim życiu i się przestraszyłem, ale zaraz pomyślałem 'kurcze, potraktuj to jako wyzwanie ... przecież lubisz pokazywać innym, a w szczególności sobie, że dasz rade ;) ' i jest ok ;) Ale są pewne sytuacje, gdzie wysiadam przez ten cholerny 'lęk' ...
Ostatnio zmieniony przez TysonX Nie 01 Kwi, 2012 23:16, w całości zmieniany 1 raz  

mangamnn 

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 10:23   

Super TysonX! Też staram się to sobie powtarzać :) Czemu miałabym nie dać rady :) nawet jak wiem, że najprawdopodobniej nie dam rady to sobie powtarzam, że spróbuję najwyżej nie wyjdzie, a może wyjdzie :) jak nie wyjdzie to trudno, zrobię coś innego. Mam czasami takie głupie uczucie że jak mam coś zrobić, patrzę na to i wiem że nie wiem jak się do tego zabrać to ogarnia mnie panika, że nie dam rady - he he okropne, staram się uspokoić w takiej sytuacji i powoli zastanowić nad wszystkim, a nie jak to ja zaraz panikować :)
Nie można dać sie zwariowac sytuacjom życia codziennego :D

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 14:56   

czasem mozemy zrobic cos czego nigdy sie po sobie niespodziewalismy:) a moze wlasnie mozemy wszystko a w glowie siedzi przekonanie ze mamy ograniczone sily

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

mangamnn 

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 16:47   

tak! pocieszam sie że to tylko ograniczenie takie siedzi w mojej głowie :)

Eweliś 

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 23:22   

Co to za pytanie? Oczywiście że nie ;d Kiedyś bardzo w siebie wierzyłam. Chyba nawet aż za bardzo. Można to było z łatwością podciągnąć pod zadufanie. Wtedy wszystko było takie proste. Ale teraz? Teraz to zupełnie inna bajka.

Mi_M 

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 23:56   

Moja wiara w siebie osiągnęła poziom kreta na Żuławach. Czasami przy odpowiednim zbiegu okoliczności stara sie wydostac na powierzchnię, aaaale szybko dostaje czapę i chowa się jeszcze głebiej :->

mr. nobody

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 23:59   

Nigdy. Zawsze myślałem, że taka postawa prowadzi do pychy, której unikam jak ognia. Mówi się, że teoria przekłada się na praktykę. Wszystkie moje teoretyczne założenia znalazły potwierdzenie w rzeczywistości. Nie uwierzę w siebie, bo znam swoje możliwości, a raczej niemożliwości.

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 00:04   

hm jak mozna znac swoje mozliwosci jesli sie wszystkiego nie przezylo i nie sprubowalo:) calkiem nie mozliwe:))

ja wierze w siebie na tyle ze wiem ze nie umiem robic plackow ziemniaczanych hahaha

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

mr. nobody

Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 00:18   

Wybacz, ale ortografii też nie znasz zbyt dobrze. Wracając do wątku, to co robiłem do tej pory pozwala mi twierdzić, że nie nic nie potrafię.

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 00:30   

juz mowiles otym na innym forum:)))

no tak nie potrafisz byc mily to napewno:)

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

Odpowiedz do tematu