A o to chodziło Pastoreq tu to się zgodzę żeby obniżać te poziomy w szkołach a nie podciągać do góry..
_________________ Wiesz, że miało być inaczej mimo to nic się nie zmienia
(To ta ziemia każe nam mieć marzenia)
Mieliśmy chłonąć to, o co walczyły pokolenia
Stojąc naprzeciwko świata miała nie łapać nas trema
Ja kupiłem, za 35 zł, ale bez planu ramowego i bibliografii.
_________________ Może wiem najlepiej dlaczego tylko człowiek potrafi się śmiać: tylko on cierpi tak bardzo, że musiał wynaleźć coś takiego jak śmiech.
Ja napisałem sam (zajęło mi to dosłownie jedną noc, na dwa dni przed egzaminem ). Nie jest to trudne - o ile wcześniej przeczytało się wybrane utwory, wystarczy znaleźć w sieci dobre analizy
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Ja napisałem całkowicie sam, nawet bez pomocy analiz/ściąg. Praktycznie stres mi nie przeszkodził w niczym podczas samej prezentacji. Tylku cytatu żadnego nie użyłem. A dosyć trudny temat sobie wybrałem.
Bezsens ta matura, naprawdę. Po co to, są z tego jakieś pieniądze po egzaminie? czy to tak jak z kościołem, modne to wszyscy to robią.
Miałem prezentacje z angola w piątek, heh język tak latał, plątał się, że teraz jest w gipsie bo się połamał od tego angola.. pewno 1 z tego dostane albo 2 za to ze chociaż zrobiłem w power poincie.
_________________ Wiesz, że miało być inaczej mimo to nic się nie zmienia
(To ta ziemia każe nam mieć marzenia)
Mieliśmy chłonąć to, o co walczyły pokolenia
Stojąc naprzeciwko świata miała nie łapać nas trema
Ja też się stresowałem na ustnej... Najgorzej miałem na maturze z polaka, taki miałem stres, że masakra, aż mi w ustach zaschło. W komisji była moja nauczycielka od polskiego z gimnazjum. Uśmiechała się do mnie, żebym pewnie się trochę rozluźnił, to i jak się do niej jakoś głupio uśmiechnąłem - żal trochę, no ale cóż. Z tego stresu aż zapomniałem zakończenia powiedzieć. Ale potem dowiedziałem się, że punkty z ustnej się do niczego nie liczą, więc na ustnym z angielskiego się już tak nie stresowałem. No i wynik miałem lepszy. (: