Cześć;) od bardzo dawna szukam pomocy i jakoś nigdzie nie mogę jej znaleźć. Jakiś czas temu czytałam posty na stronie i zorientowałam się że nie tylko ja mam takie problemy.. Z jednej strony to fajnie bo już nie czuję się taka samotna;/ ale z drugiej to głupio, że ktoś też musi przez to przechodzić. Chciałam się zapytać jak sobie z tym radzicie i jak się u was ta choroba przejawia. Pozdrawiam;**
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 23:24
Siema Sandra ;D Wiesz, zadałaś bardzo ogólne pytanie i ciężko żeby każdy tu napisal wypracowanie o tym w jaki sposób fobia wplywa na jego życie i na czym polega. Odpowiedź znajdziesz wlasnie na forum, pobuszuj troche, a zobaczysz na konkretnych przykladach jak to u innych wygląda z jakimi problemami się zmagają.
Pamiętaj, już wiesz, że nie jesteś sama, my Cie akceptujemy i przyjacielsko traktujemy, bo Cię rozumiemy. Gdyby ludzie z "reala" też mogliby tak nagle poznać i poczuć Twoje problemy, z pewnością i oni nigdy by się źle w stosunku do Ciebie nie zachowali. Pozdrawiam i zachęcam do korzystania z forum
_________________ Miłego dnia! Chyba, że masz inne plany…
nie znam żadnej terapii richardsa czy nawet jakichś innych ale mogę powiedzieć że, mi to wiele razy pomagało, zresztą to i tak sprawa indywidualna. Co mi pomaga nie musi pomagać innym.